torsdag, juli 26, 2007

"Time is, eh, like empty bottle of wine. Only good when filled."

Ytterligare en semesterdag. Men inte som alla andra. Nej, idag gick jag faktiskt ut och åt middag igen. Jag, Magnus och Piotten var på Bishops arms och åt en mycket god middag.

Vi började dock med ett glas rött, en Pepsi samt en whisky så klart. Sedan åt jag Mixed Grill, 198:-. Det var grillad oxfilé, glazerade revbensspjäll, saftig kycklingfilé samt knaperstekt fläsk. Till det tog jag pommes frites, tsatziki och en mustig rödvinssås.

Magnus och Piotten åt Bishops Club Sandwich 135:-. Två våningar med kycklingsfilé, bacon, tomat och majonäs. Serverat med färska pommes frites, sallad samt örtaioli.

Allt var mycket, mycket gott!

Sedan körde vi runt en sväng och visade Piotten alla fina villor på teg, östteg samt ön. Han hade ju aldrig varit där och det måste man ju bara ha varit, så vi tog vårat ansvar och visade honom runt.

Sedan hem till oss och så började småpojkarna montera ihop en dator - igen. Hur många datorer ska vi ha egentligen?! Han har ju äntligen lyckats få HTPC:n att fungera och sekunden den är klar - så börjar han på en ny...

Vi hade tänkt se Zodiac ikväll men det var inget ljud så nu kanske det blir någon annan film istället. Vi får se.

Sedan blir det säng tror jag. Magnus och Piotten ska tydligen leka imorgon också. De vill dock inte säga vad det är de ska göra. De försöker lura i mig att de ska städa och diska hos Piotten. Jo, säkert! Piotten hade tydligen lovat att han skulle stänga av datorn. Jag menar - hallå?! Vem som helst förstår ju att det inte är sant. Haha, "stänga av datorn", ja, jisses! Trodde dem att jag skulle gå på det.

Så imorgon ska jag försöka kopiera den underbara pastarätten vi åt på Invito häromdagen. Hänvisar till det inlägget. Vi får se hur nära jag kommer med endast mina smakkörtlar som hjälp. Sedan blir det kanske ett vinglas till...

Nej, jag sitter som en räka igen = ont i ryggen. Baj baj.

Inga kommentarer:

Nika on Twitter