torsdag, september 18, 2008

"Manchester United versus Liverpool. Blokes are shagging their mothers-in-law for a ticket."

Aldrig har jag skrattat så mycket som jag gör till Kanal 5:s nya underhållningsprogram "Vem kan slå Filip och Fredrik"!

Jag skrattat så jag nästan kissade på mig då Fredrik skulle bygga ett torn av backar. Hans ben och armar var överallt och han var så jävla förbannad! Hysteriskt roligt!

Sedan skrattade jag gott åt Filip när han lekte kommentator:

Filip: Ingvar jag måste få säga, jag är överlycklig över att jag har en sån här! (pekar på sin headseat mick). Det är första gånget i mitt liv jag får känna mig som en kommentator.
Ingvar Oldsberg: Gör du det?
Filip: Kan jag få säga: "Jag är här då på Saint James Park, New Castle leder med 1 - 0 mot Bolton och jag lämnar över till Ingvar Oldsberg. Var befinner du dig?"
Ingvar Oldsberg: "Jag befinner mig just nu på Old Trafford inför derbyt i Manchester mellan Manchester United och Manchester City och stämningen på denna gamla klassiska arena är alltid obetalbar!"

Här finns klippet! Lägg märke till Ingvars intresse när Filip börjar leka och sedan Filips barnsligt förtjusade ansiktsuttryck när Oldsberg nappar på hans påhitt och börjar kommentera! Lägg också märke till hur rädd de blir när Monstertrucken börjar köra!

Filip och Fredrik rockar!

tisdag, september 09, 2008

"Whoa, what the fuck is this, man?"

Intressant dag på jobbet idag. Intressant indeedio. What the fuck is going on?!

Jag kommer nog aldrig kunna lämna kirurgkliniken. Det är nog så. Jag kan inte tänka mig att man kan få bättre arbetskamrater någon annanstans. Jag saknar dem lite nu när jag inte är med dem 24-7...men bara lite...

På fredag ska vi ha tjejfest igen. Det ska bli kul. Det behövs ibland eller hur? Ibland behöver man snacka lite skit, dricka lite vin och snacka ändå lite mer skit. Det är ta mig fan uppfriskande! Mer tjejfester åt folket!

Vad kommer att hända fram till fredag då? Mer jäkla jobb med BMS-uppdateringen, tar det aldrig slut? Nej, det är rätt roligt. Men man vill som komma igång med utbildningarna någongång. Jag gillar verkligen att göra något annat än vanliga jobbet. Det kan man ju på sina fem fingrar. Nu får man tänka på något annat i alla fall.

Det är nästan som att jag inte kan bestämma mig på något vis...

måndag, september 08, 2008

Essence of a Man

The scent of a man lingers on the cord
it slowly crawls up reaching its full climax
high up on the receivers shady off-white skin


The fragrance keeps my lips from expressing
my now so distant thoughts

Dazed and paralyzed I slowly inhale

My words get tangled up in the essence of a man
They get intertwined
never reaching the end of the line

The intoxication ever so softly leaves my body
not before it has left an everlasting impression
in every fibre of my being, never forgetting

The Essence of a Man

"This number he left: It's local. The beast walks among us."

Hur coolt vore det inte att ha ett personnummer som slutar på 0666. Jag kan byta med henne. Går hur bra som helst. Jag menar, enda möjligheten att få det numret nu är ju att skaffa ett telefonnummer eller något som har 666 någonstans. Det är ju torftigt.

Jag tror faktiskt inte att hon kommer att bli mobbad för sitt personnummer. Men man ska väl aldrig säga aldrig i och för sig. Barn är ju påhittiga som alla vet.

Men håll med om att det är årets I-landsproblem.

Det enda vi har att klaga på i Sverige är att vi inte får "rätt" personnummer...

onsdag, september 03, 2008

I'm so working' it in the farm-worker chambers!

Ombyggnation, flytt, städning, besiktning, vikarie, ytterligare ny personal, flytta av telefoner och på toppen av allt en BMS-uppgradering...

Det finns inte mycket mer i mitt liv just nu än jobb, jobb och åter jobb.

Jag ska under september jobba mest med BMS-uppgraderingen. Jag har i och med detta flytt från kirurgmottagningen och landat mjukt, lugnt och skönt uppe i drängkammar'n. Där sitter jag i ett stort, ljust, fint rum med världens skönaste skrivbord. Det har två ben som man kan slänga upp fötterna på. Jag vill så ha det skrivbordet.

Drängkammar'n heter rummet i folkmun, men jag är osäker på hur omtyckt det namnet är av de 7 ST-läkarna som har sina kontor där. Jag tycker att det är ett fyndigt namn. De är ju drängar som får jobba häcken av sig så.

Eftersom de jobbar så mycket på olika håll så är de sällan där = jag får lugn och ro. Och så jag trivs! Jag skulle trivas ändå bättre om jag också var ST men ids inte med 2 år på komvux med ständig magont över alla MVG man måste ha sedan 6 högskoleprovsförsök med strävan mot minimun 1,7 och sedan kanske, kanske, kanske...man kan inte få allt här i livet... =)

Nu ska jag sitta och leka runt runt i den nya datajournalen och se vad vilka rutiner vi ska ha och hur vi ska arbeta med alla nyheter. Det är tidsödande men roligt och nödvändigt. Så jag jobbar på.

Privatlivet då, säger ni?! Jag har inte hunnit vara på banan sedan tävlingen. Måste skärpa till mig nu när hösten kommer. Jag vill ju.

Aaah, livet på en pinne!

Nika on Twitter