fredag, december 12, 2008

"Could it be that for once Lestrade is on the right track?"

På Spåret rockar fett - har alltid gjort och kommer alltid att göra - MEN de brukar alltid ha världens sämsta musikinslag. Därför spolar man förbi den skiten.

Kvällens avsnitt hade dock ett av de bästa svenska country band jag någonsin hört. Bandet heter Baskery och rockar fett! Super tjejer!

tisdag, december 09, 2008

And by the way...

...The Big Bang Theory FUCKIN' RULES!!!

They fuck you at Phonehouse!

Satans jävla Phonehouseförsäljarjävel! Tror du på allvar att jag skulle binda upp mig på 24 månader för en jävla skittelefon för trehundraspänn?! Svar: NEJ!

Nu måste vi tjafsa en massa för att på något jävla vis kunna köpa en Iphone. Jag tänkte säkert vänta till 2010-04-29. Allt hänger på kundrelationen på Telia. Vill de ha nöjda kunder som kan vara vandrande reklampelare för deras produkt?! Svar: JA! Men lös upp mitt kontrakt och släng en Iphone min väg då!

Nu jävlar!

"Really? Where does time go, then?"

Vart i hela friden tar tiden vägen? Jag hinner fasiken ingenting. Jag och Magnus använder ju goggle calendar nu för tiden. Där ser man var tiden tar vägen. Imorgon ska jag baka inför en stundande födelsedag. Det finns liksom ingen annan dag att hurra för. I kväll var jag med jobbet till Norrlandsoperan och åt Medelhavsinspirerad julbuffée. Det var ju supergott som vanligt.

Annars då? Nja, inte mycket. Jag kommer hem. Ser i kapp en serie eller två. Sitter vid datorn och somnar tidigt. Usch och fy.

Where the fuck are all my millions and my freedom?

"Come on, come on, I will, uh... what will I do? I will cook you dinner."

Funderar på att åka till Italien på semester nästa år. Ingenting klart. Ingenting är hundra. Men ändå. Jag sitter och pratar med en kollega på jobbet.

Kollega: "Ska ni bo på hotell eller hyra en lägenhet?"
Jag: "Det blir nog hotell"
Kollega: "Okej, jag tänkte om ni skulle typ laga maten själva och så..."
Jag: "Öh, nej" (Tänker: Jo, men visst, vi åker till Italien The Land of Holy Fucking FOOD, och sedan lagar vi köttbullar och mackisar hemma i lägenheten! I don't think so!)

Nika on Twitter