onsdag, juni 24, 2009

"True Blood, it will keep you alive, but it will bore you to death."

Ingen har väl missat att jag är HELT JÄVLA SÅLD på serien True Blood. Den är så jävla bra och den verkar inte bli sämre även om den kommer att bli mer och mer wacko. Just nu rockar den stenhårt i alla fall.

Jag var inne och läste på diverse ställen om serien och fastnade på wikipedia där de bland annat berättas om den marknadsföringsteknik som de använt sig av för att väcka intresse för serien.
Denna teknik heter tydligen "viral marketing" som i korta drag betyder att man använder sig av redan existerande nätverk för att sprida sitt budskap. Typ Facebook, Youtube och Internet i allmänhet så klart. De skapade flera internetsiter som alla hade olika kopplingar till serien. En sida för American Vampire League och en för motståndarna Fellowship of the Sun. Detta är ju hysterisk kul! Jag älskar detta! En annan rolig sida de skapat är TruBlood - "synthetic blood nourishment bevarage". Åh, så roligt!

De delade till också ut gratis DVD:s med första avsnittet av serien. På vissa DVD-uthyrningsställen kunde man även "hyra" första avsnittet gratis.

Men den roligaste av alla reklamjippogrejerna var att flera dryckesautomater runt om i USA hade kort som visade att TruBlood var "sold out"! Haha! Så jävla bra! Detta måste ju vara ett av de bästa jobben i hela världen. Tänk att sitta runt ett "lekbord" och bara fundera ut fyndiga och påhittiga reklamvägar. Så fantastiskt roligt jobb de måste ha. Jag är SÅ avundsjuk!

Tru:Blood
All flavor.
No bite.

'

lördag, juni 20, 2009

"You can attack me, you can send assassins after me, that's fine. But nobody messes with my boyfriend."

Födelsedagsfirande i Obbola. Fick träffa Elins pojkvän för första gången. Ja, vi presenterade oss men mer än så blev det inte första gången. Det kanske var lika bra det. Vi hade lovat att visa vår bästa sida - jag förstår inte varför Elin var så orolig, vi som alltid är försiktiga, blyga och tystlåtna...

Jag tror inte att han blev skrämd denna första gång i alla fall. Men vi ska väl träffa honom fler gånger så vi hinner nog med det också.

Vi käkade middag och fikade och myste på. Som vanligt. Sedan satt vi och planerade italienresan lite till. Det är såååå spännande förutom att det kommer att vara 40 grader varmt när vi är där. Jag kommer att dödens dö. Jag fick lite färg på mig under midsommar och detta trots att solen inte var framme så förbannat mycket. Gissa om jag kommer att vara ett vandrande öppet sår i Italien? Förmodligen. Fast jag har bamseskyddsfaktor 40 för barn på mig.

Dags för film!

"Why, this is very midsummer's madness."

Midsommarsfirande på kolonilotten! Det var ju underbart väder. Heja, heja. Det blåste lite men det var helt ok. Jag brukar inte snacka väder värst ofta men ska man sitta ute och äta en midsommar så spelar vädret faktiskt roll.

Vi åt gott sedan spelade vi ett spel som jag inte ens vet vad det heter. Men kul var det. Jag vann! Hihi!

Idag - lördag - fyller Elin år. Grattis på dig! Vi satt alla runt bordet och sms:ade henne samtidigt. Imorgon ska vi dit och äta tårta. Det blir trevligt, en lördag på playa del Obbola rockar!

Nu ska jag lyssna ännu en gång på Survivor och I can't hold back som jag hörde för första gången i går i en film som heter Mall Cop. Jag hörde PÅ EN GÅNG att det var en låt som jag älskar. Det hör jag på första stroferna. Varför ska alla dessa band jag gillar vara artiser som typ är sextio bast i dag. Sångaren var ju typ het när det begav sig men nu är han ju gammal som gatan ju...Tänk att alla blir äldre men inte jag.

Dagens favoritlåt: I can't hold back - Survivor
Album: Vital Signs - 1984

torsdag, juni 18, 2009

"The code key you retrieved from the CIA is unusable; I can only assume that was deliberate on their part."

Man kan inte lämna hemmet utan väska. Det är numera bevisat.

Jag skulle just skjutsa Magnus ned på stan. Så där står jag vid väskan och ska välja vad jag ska ta med mig för denna enkla resa. Jag väljer: börsen (för jag ids inte TA UT körkortet) mobilen, bilnyckeln och en tändare (för man måste ju röka på vägen till bilen).

Vad händer nu då? Jo, när jag kommer hem så märker jag ju att Magnus har naturligtvis låst dörren och jag har ingen husnyckel. Om jag dessutom ska ta med mig husnycklarna - vilket ju är egentligen självklart att man tar med sig - så är det ju lika bra att jag tar hela jävla väskan så slipper jag dessutom BÄRA alla jävla prylar i händerna! VÄSKA FTW!

Annars då?!

Nika on Twitter