torsdag, juni 18, 2009

"The code key you retrieved from the CIA is unusable; I can only assume that was deliberate on their part."

Man kan inte lämna hemmet utan väska. Det är numera bevisat.

Jag skulle just skjutsa Magnus ned på stan. Så där står jag vid väskan och ska välja vad jag ska ta med mig för denna enkla resa. Jag väljer: börsen (för jag ids inte TA UT körkortet) mobilen, bilnyckeln och en tändare (för man måste ju röka på vägen till bilen).

Vad händer nu då? Jo, när jag kommer hem så märker jag ju att Magnus har naturligtvis låst dörren och jag har ingen husnyckel. Om jag dessutom ska ta med mig husnycklarna - vilket ju är egentligen självklart att man tar med sig - så är det ju lika bra att jag tar hela jävla väskan så slipper jag dessutom BÄRA alla jävla prylar i händerna! VÄSKA FTW!

Annars då?!

2 kommentarer:

Unknown sa...

Hahaha! Precis samma misstag gjorde ju jag i fredags! När ni satt kvar på Lottas och snuskpratade, och jag skulle hemåt så upptäcker jag sittandes på bussen att jag inte hade nyckel! Ingen ide att få tag på U givetvis, men hör och häpna Leo på Täfteå-festivalen svarade på mitt desperata sms om portkoden(jag har inte lärt mig den än, vi har ju bara bott här i två åt ju). Sen hade jag sån tur att dörren uppe som typ aldrig används var olåst!! Mer tur än man förtjänar ibland! Kul att du bloggar förresten!

Sara sa...

Fickor? Inget du kör med?

Nika on Twitter