onsdag, september 03, 2008

I'm so working' it in the farm-worker chambers!

Ombyggnation, flytt, städning, besiktning, vikarie, ytterligare ny personal, flytta av telefoner och på toppen av allt en BMS-uppgradering...

Det finns inte mycket mer i mitt liv just nu än jobb, jobb och åter jobb.

Jag ska under september jobba mest med BMS-uppgraderingen. Jag har i och med detta flytt från kirurgmottagningen och landat mjukt, lugnt och skönt uppe i drängkammar'n. Där sitter jag i ett stort, ljust, fint rum med världens skönaste skrivbord. Det har två ben som man kan slänga upp fötterna på. Jag vill så ha det skrivbordet.

Drängkammar'n heter rummet i folkmun, men jag är osäker på hur omtyckt det namnet är av de 7 ST-läkarna som har sina kontor där. Jag tycker att det är ett fyndigt namn. De är ju drängar som får jobba häcken av sig så.

Eftersom de jobbar så mycket på olika håll så är de sällan där = jag får lugn och ro. Och så jag trivs! Jag skulle trivas ändå bättre om jag också var ST men ids inte med 2 år på komvux med ständig magont över alla MVG man måste ha sedan 6 högskoleprovsförsök med strävan mot minimun 1,7 och sedan kanske, kanske, kanske...man kan inte få allt här i livet... =)

Nu ska jag sitta och leka runt runt i den nya datajournalen och se vad vilka rutiner vi ska ha och hur vi ska arbeta med alla nyheter. Det är tidsödande men roligt och nödvändigt. Så jag jobbar på.

Privatlivet då, säger ni?! Jag har inte hunnit vara på banan sedan tävlingen. Måste skärpa till mig nu när hösten kommer. Jag vill ju.

Aaah, livet på en pinne!

Inga kommentarer:

Nika on Twitter