måndag, juli 23, 2007

"Wanna have dinner with me in Paris?"

Få se nu, vad gjorde jag igår? Tydligen var jag så förbannat upptagen att jag inte ens hann blogga. Eller var det så att jag inte gjorde ett PISS på hela dagen och såg serier från tolv på dagen till två på natten? Svar: ja.

Men nu har jag bara fyra avsnitt kvar på första säsongen av Heroes och tre avsnitt kvar på första säsongen av Psych. Det tar sig sa mordbrännarn. Men vad ska jag se när de är slut då? Oj, oj, ångest, ångest...

I eftermiddag var vi dock utanför husets fyra väggar. Vi lyxade till det och åt på Invito. Jag tog ju naturligtvis en Frozen Strawberry Daquiri som fördrink. Sedan åt vi båda Pasta di pollo é prosciutto 169:-. Det är alltså Rigatoni med strimlad kyckling & parmaskinka, rödlök, soltorkade tomater, grädde & svartpeppar, toppad med ruccola & parmesan. Mycket, mycket gott. Kanske den godaste pastarätten vi ätit ute ever. Det enda - och då menar jag enda - vi kunde klaga på var att portionen kanske kunde varit lite större. Till det drack jag ett glas rött och Magnus avnjöt ett glas Coca-Cola dagen till ära. Och inte nog med det - håll i er - jag rökte! Banne mig om inte det var pricken över i:et!

Jag har börjat spela på Betapet.com igen. Piotten har lyckats vinna över mig ett par gånger. Men jag har vunnit också. Måste öva upp mig lite. Han blir så stor på sig om han får vinna för ofta.

Nej, nu soffa, kanske serier, kanske film, förhoppningsvis popcorn.

Inga kommentarer:

Nika on Twitter