onsdag, juli 04, 2007

"Smart chicks are so hot."

God damn it det är varmt! 29 grader inne på skriven och jag måste ha 35 inne på receptionen. Min kollega ska fråga t.f. verksamhetschef om vi får köpa fläktar - för annars svimmar vi snart av.

Man ska inte klaga men det är fasiken läge för det nu. Om man någongång får klaga så är det nu. Visst, det är skönt med värme - när man får ligga på en solig veranda med en isig drink i handen - inte när man måste sitta och plöja bland papper i ett stuffy kontor.

Om man sitter still med korsdrag så är det väl rätt okej, men tyvärr kommer det ju patienter så man måste RÖRA på sig under dagen. Mycket jobbigt. Det enda jag vill röra på är surffingret.

Jag vill åka bort och göra något kul! Packa väskan och fara. Kanske man skulle boka en sistaminuten i sommar?! Får väl aldrig med mig Magnus på det....Hm....undra hur jag ska sälja in idén. Fast nu har det gått så många år utan värst många semestrar så mina krav är inte så höga. Den som lever får väl se (fy fan vad gammal jag blivit när jag börjar säga sådana klyschor :-)

Inga kommentarer:

Nika on Twitter