söndag, juli 08, 2007

"Mom says it's something inside of all good things, and that it goes on forever and ever."

Ytterligare en helg avverkad.

Fredag vart det rödtjut och dator i soffan – inte dumt det inte. Magnus steg upp vid 19.00 och stod storögt och stirrade ömsom på mig, ömsom på rödvinsglaset och sa till slut: ”Rödvin?”. ”Ja” svarade jag, ”vadårå?”. ”Men mitt i veckan?” fortsätter Magnus. ”Men snälla du, det är ju fredag idag” upplyser jag uppfostrande och Magnus haka föll till golvet. ”Är det fredag idag? Är du säker?” fick han fram varpå jag upplyste att eftersom jag minsam JOBBAR HELA veckan så vet jag faktiskt när det är fredag. Han trodde mig till slut och gick skrockande ur rummet: ”Fredag, ja, jävlar!”.

På lördag var det Umeå Pride. F!-gänget träffades vid 11.30 i Döbelns park och Pride-tåget vandrade runt city i regnet. Vi stannade en stund i parken och lyssnade på några tal men sedan kurrade det alldeles för mycket i våra magar så vi begav oss in till Scharinska villan och käkade en mumsig pizzabuffé. Jag åkte hem och la mig i soffan för en välbehövd ”powernap” (det var ju ingen äkta 20 minuters utan snarare en och halv timmes…) Sedan åkte jag och hämta Le Piott och vi satt och pratade skit och drack vin och drinkar tills Magnus vaknade några timmar senare. Iväg och handla mat och grilla loss! Magnus och Piotten ihop är en farlig kombination har jag märkt. De börjar med en massa pojkstreck som att tända eld på saker och ting bara för att se dem brinna. Yeah, it’s all fun and games until someone loses a limb! Vi käkar och vilar en stund innan det är dags för mig att packa mig iväg till bussen och träffa gänget igen för lite party! Ingen är direkt in the party mood så det blir en rätt tidig kväll. Sara skjutsar hem mig vid halv två (Tack Sara! Nu fick du ju skjutsa hem mig en gång trots allt).

När man kommer hem visar det sig att småpojkarna har kört en CD-skiva i micron, ja si, pojkar! Krascha i soffan en stund innan ögonlocken blev för tunga och John Blund kom på besök.

Nu är det söndag och jag lider av lite post-Piott depression. Nästan oförskämt att man kan ha så mysigt med en annan man i soffan. Fika, popcorn, äppeljuice, film och en filt. Vad mer behöver man? I väntan på att filmen skulle laddas ned lekte vi ”Hitta länken mellan en skådis till en annan” med hjälp av imdb.com. Vad gjorde man innan imdb.com? Ingen som vet. Tur att inte Magnus är den svartsjuka typen. Undra hur det är att ha en sambo som är det?

Nu sitter man i soffan – igen – och har just avnjutit ytterligare en härlig wok med kyckling, en massa grönisar och nudlar. På tv är det Per Morberg som lagar härlig mat . Per Morberg rockar!

Undra om man åker bort nästa helg…? Spontanitet är mitt mellannamn så den som lever får se (måste sluta med den där jävla klyschan).

Inga kommentarer:

Nika on Twitter