måndag, juli 16, 2007

"After lunch, my co-workers and me went to the state-controlled company for the sale of alcoholic beverages"

Idag tog vi en liten shoppingrunda. Vi åkte på Sporthuset och kollade på ett gåband. Ja, det kostade 9 laxar men jag vill ha ett i alla fall. Vi tog några broschyrer om det sedan köpte vi fejk crocs åt Magnus och begav oss till systemet.

Där lagrade vi upp med en blandad semester-kompott för drygt 700 kr. Ja, jag vet, det är inte så mycket, men för mig som är på systemet ack så sällan, är det ganska mycket. Sedan åkte vi runt hela stan och skaffade prisuppgifter på prylarna vi behöver till bilen. Det gör ont ända in i själen när man hör hur mycket det kostar. Varför gör det så ONT att laga bilen? Jag behöver ju bilen, jag vill inte vara utan den men ändå så gör det så ont att behöva laga den för 2000 spänn. Jag tycker att det är mycket roligare att spendera pengarna på systemet.

Efter prisuppgiftsjakten åkte vi och köpte en datapryl. Just det, Magnus tycker tydligen att det är mycket roligare att spendera pengarna på dataprylar än på bilen...så är det bara.

Vi var förbi Willys också. Det är ju en helt ok affär. Vi köpte inte så mycket, annat än en hink med nougat som Magnus bara var tvungen att köpa. Men anledningen till att vi överhuvudtaget gick in dit var det att jag hade på känn att de skulle ha mina favoritpopcorn där. Ica har slutat med det märke sedan länge, länge och jag är sur, sur. Men på Willys fanns dem! Jippie! Bonnie Lee från USA, de är bäst! Nu tog jag 6 påsar för att vara på den säkra sida, man vill ju inte stå utan popcorn ju.

Sedan hem och slicka såren i börsen och sätta sig i soffan. Många tv-serier blir det nu när jag kommit på att min dator är kingen att se film på. Just nu håller jag på att plöja igenom Psych och Heroes. Båda kan verkligen rekommenderas.

Nej, dags för ett till avsnitt...

Inga kommentarer:

Nika on Twitter