tisdag, juli 24, 2007

"I brought the normal scrabble and the travel scrabble. The travel scrabble for when we were traveling, and the normal scrabble for when we arrive."

En vanlig semesterdag.

Serier, soffa och Betapet. Malin och Kudde var och hälsade på och morsan kom förbi. Det var år och dagar sedan jag träffade Malin så det var mycket att ta igen. Det innebar att det vart en sen middag. Jag höll på att svimma av hunger...det är mycket att vara hungrig i!

Jag och Piotten ligger dödligt lika när vi spelar Betapet också! Sist låg vi lika på 301 poäng och jag hade typ D och Z kvar. Han fick ut två 4-poängsord och jag fick ut typ ett 2-poängsord + att jag då hade det där jävla Z:at kvar. Han tycker ju att han är kingen på Betapet också, ja, ödmjukhet är ju inte hans mellannamn direkt....

Måste öva, öva, öva. Fast det är klart. Han måste nog få lagom motstånd för att vilja fortsätta spela. För lite och det blir tråkigt, för mycket och han ids inte engagera sig. Den gyllene medelvägen är således åter igen aktuell.

Malin och Kudde undrade förresten om vi skulle gå och käka på Tapas någon dag och det är man ju inte sen att acceptera. Det är ju semester trots allt!

Inga kommentarer:

Nika on Twitter