söndag, juli 01, 2007

"But if you think about it, it would still be a pretty sweet party."

Ja, ja, jag vet. Jag bloggar åt helvet för lite. Det roliga är dock att ju mer jag har att göra desto mindre bloggar jag, fast det egentligen borde vara tvärt om. För ju mer jag har att göra desto mer har jag ju egentligen att blogga om.

I går hade vi i alla fall fest hemma. Vi var fyra tappra själar som lyckades tömma en laddning Slasch (som vi dessutom spetsade med en del extra-sprit - så kallad Bwah! Okej, internskämt, svårt att förklara)

Heja, vad kul vi hade. Så roligt att jag var tvungen att gå upp idag vid klockan tio och må lite dåligt, men efter det så mår man ju helt underbart....eller...ja, kanske inte fullt så bra men ändå. Jag sitter ju alla fall nu i soffan med datorn och har just fikat lite härliga skinkmackor med rykande färskt kaffe medans Magnus ligger i sängen och ojar sig och Piotten ligger bredvid mig och snarkar. Det är ack så inbjudande att gå och nypa honom, men jag tror inte att han tycker att det är lika roligt som jag tycker.

Igår förmiddag var jag och F! polarna och åt frukost på Uman hotell. 75 pix och man får äta hotellfrukost. Det är som lite helglyx så där. Det var faktiskt första gången som jag var på ett hotell i Umeå och åt frukost så där. Det borde man ju faktiskt göra oftare, det är ju riktigt trevligt. Vi valde Uman hotell för att de kostade minst och de hade öppet längst. Nästa gång tror jag att vi ska välja Plaza hotell eller något lite större hotell och se om det är någon skillnad. Det kändes dock väldigt konstigt att inte behöva skynda sig när man åt. Det var som att vi behövde skynda oss till konferensen - som det oftast brukar vara när vi bor på hotell. Men det var skönt att ta så mycket tid på oss som vi ville.

Efter frukosten, vid 11 snåret, gick vi ut på stan och jag brände lite pengar. Köpte två plagg på rea på HM. Känns bra.

Det har ju hänt en hel massa sedan senast jag bloggade så det går ju inte riktigt att blogga ikapp.

Jag ska verkligen skärpa mig. Jag blev riktigt förbannad en dag på jobbet. Över hur jävla dumma människor är egentligen.

Frysen på affären på sjukhuset hade gått sönder. De reade ut glassarna för fem kronor styck. Vad gör folk? Jo, de öppnar frysen på vid gavel och står och funderar över vad de ska ta för glass. Hallå?! Frysen är trasig - alltså ska du försöka ha locket öppet så lite som möjligt!! Ja, det är en bagatell men det visar bara hur jävla dum folk är!

Nej, nu ska jag ta och gå och koka lite mer kaffe. Det var ju förbannat gott!

Inga kommentarer:

Nika on Twitter