lördag, juli 14, 2007

"Depression? Isn't that just a fancy word for feeling "bummed-out"?"

Semesterdepressionen kom tidigt i år, speciellt eftersom semestern inte ens ha börjat än...

Har inget att göra. Orkar inte ens läsa och Magnus ligger och sover i soffan bredvid mig. Okej, jag har också sovit ett par timmar i eftermiddag, men jag har i alla fall vett att sova tidigare så att man kan ha kvällen ledig för myspys. Det var så jävla varmt på Piottens soffa så jag sov inte så bra. Sedan att jag var alldeles rödvinig också hade säkert ingenting med saken och göra...

Jag är dessutom lite hungrig. Kebabtallriksfrukosten vid 3 är ju sedan länge förbrukad. Det drar energi och vara bakis.

Hoppas att Piotten håller sig ord och vi åker och spelar minigolf någon dag när han är nykter eller inte bakis (det gäller dock att träffa av just den dagen).

Minigolf är ju skitkul! Jag sa just det till Magnus i kväll, fasiken om han drack kaffe, rökte och älskade att spela spel så skulle vi kunna göra det hela kvällarna. Fan vad myspysigt det vore!

Han kunde väl i alla fall gilla att spela spel. Det är ju så förbannat kul. Jag kan liksom inte förstå hur han inte kan tycka att det är roligt.

I går var vi på after work på Invito. Jag och Marjo tog några drinkar medan Carin och Berit åt middag. Carin åt en pizza som såg verkligen god ut men Berits pasta med kyckling, rödlök, soltorkade tomater i gräddsås såg bara underbart ut. Fast min Frozen Strawberry Daiquiri var som gudars nektar. Men den kostade ju 94 kr också!

Det blir fler besök på Invitos uteservering i sommar kan jag ju säga. Det blir besök på många uteserveringar i sommar PUNKT. Måste rycka upp mig - det är ju sommar och semester!

Har en ny (eller en till) favoritlåt också:

Teenagers - My Chemical Romance - Black Parade - 2006

Kanske bara för att man känner sig lite emo ibland.

3 kommentarer:

Sara sa...

Du kanske skulle bo med mig? Jag älskar att spela spel och minigolf är ett måste under sommaren! Sen förtar det lite nöjet att man nästan bokstavligen måste släpa med sambon till minigolfbanan...

Nej, vi skulle bli ett bra team du och jag. Jag ahr ju sagt det förr? Vi skulle inte alls gå varann på nerverna... eh tror jag? :)

Nika sa...

Men varför i helvete spelar vi aldrig spel då?! Vi bara måste ta en spelkväll någon dag som passar. Jag har ju semester nu och allt...

Sara sa...

När som helst, vännen. Just call me, eller nåt. Jag behöver rastas även omjag börjar jobba igen på onsdag.

Nika on Twitter