torsdag, augusti 02, 2007

"Ugh! Stupid stapler! I quit!"

Party - igen. Jag har inte bloggat på ett tag, jag vet, orken gick ur mig, men nu är jag tillbaka. Det har väl hunnit bli några fester under tiden jag har haft bloggtorka men de orkar jag inte skriva om.

Igår i alla fall kom Piotten, Pringle samt Fudden och hans kompis Lisa förbi. Vi satt i köket hela kvällen och tur var väl det för golvet behöver torkas idag kan jag säga. Inte för att jag kommer att göra det, men det behöver lika jävla fullt torkas.

Det var en konstig fest. Rolig men konstig. Jag vaxade en bringa, stackars Fudden. Jag häftade någon i armen, stackars Fudden. Masserade Lisas axlar och lite mer än så...nämen oops, det var ju inte meningen. Fick även massage av Pringle, det var ju nice. Jag häftade mig själv i armen också, det ser ut som en mini-vampyr har bitit mig. Det är Piottens emo-tendenser som gjort att vi börjat med sådana här saker. Usch, Piotten!

Festen slutade vid 6, fast då hade Fudden och Lisa cyklat hem vid halv fem kanske och Magnus lagt sig vid fem. Piotten sprang naken sista timmen och tyckte att vi andra skulle göra likadant. Jag tyckte mest att de var mycket roligare att se på än att delta.

Ja, herregud, hur gamla är vi egentligen?! Sjutton? Få se nu...bryr jag mig...nej!

Imorgon skulle vi måla fönsterna på kolonilotten men det verkar ju bli regn så det blir nog ingenting av det.

På lördag är det Ac-elit/dmztorrent-fest. Hoppas att det blir bra väder, även om jag skulle vilja att det är dålig väder så vi måste vara inne någonstans. Det är ju så jobbigt för tjejer att kissa ute.

Also

poop.

Inga kommentarer:

Nika on Twitter