lördag, augusti 18, 2007

"No, six pionts sexier and she's ten points bitchier."

*Suck* Vi har haft en diskussion om poäng på olika människor. Ja, det låter ju tokkonstigt och det är det. Alltså typ att man säger: "Fan det där var en 9:a" ifall man ser en djävligt snygg kille.
Fast vi gick väl lite djupare än så och försökte definiera vad i så fall skulle ingå i denna väldigt vetenskapliga poängsättning. Och självklart blev det en väldig diskussion.

Jag menar, jag förstår att jag aldrig någonsin - hur smal jag än blir - kommer att bli en 10:a. Jag vet att det är så. Det betyder inte att jag tycker om det. Jag menar, ska inte alla människor vara likvärdiga?! Är det inte något som vi alla borde sträva mot?

Det intressanta var ju att det i diskussionen kom fram att en vacker kvinna kan vara en 9:a även om hon inte är så värst smart/intressant/givande (eller vad man nu vill kalla det) men en "ful" kvinna som är s/i/g kan aldrig bli en 9:a. Alltså har man värderat utseende mer än intellekt ändå fastän man säger att det i värderingen "10" även ingår en hjärna...

Svårt att förklara. Jag blir i alla fall arg när jag tänker på att människor inte kan bara "vara" och dessutom vara med vem de vill och inte den som "samhället" säger är rätt för dem och någon som tillhör samma statusnivå eller vad fan man ska kalla det.

Men jag är ju delaktigt bara genom att skriva det här...

Det är ju tur som fan att man redan har någon för det vore jobbigt att ge sig ut på marknaden nu med alla dessa regler att tänka på. Jag kanske råkar ragga på en 8:a och vet inte ens om det. Tänk vad fel det kan bli. Poängpolisen kommer och tar mig och drar mig skrikande därifrån: "Jag visste inte att han var en 8:a! Förlåt, det ska inte hända igen - hjälp!"

3 kommentarer:

Anonym sa...

slut på bloggandet.?

Unknown sa...

Jag saknar dina inlägg...snyft...

Anonym sa...

Tja! :-)
Jag säger som "Anonym". Har du slutat blogga eller? Det hoppas jag inte!

Nika on Twitter