söndag, augusti 12, 2007

"Looks like our beautiful vacation's over."

Så nu sitter man här och har typ tjugo minuter kvar på sin semester. Det gick ju tokfort det där! Man hinner som inte med. Första veckan tror man att det ska vara hur mycket tid som helst och så här sista dagen tänker man: "Var tog semester vägen?!"

Fast jag har haft det bra. Jag har vilat, vilat och sedan har jag...vilat. Det har varit alldeles, alldeles underbart.

Men nu nalkas det arbete. Jag hoppas att jag glömt hur man gör, så jag slipper. Fast det är faktiskt kul och komma tillbaka till jobbet. Jag har inte ångest över jobbet i sig, det är mer det där med att stiga upp på morgonen som är det jobbiga.

Min bror berättade att han läst någonstans att man ska göra något roligt av det hela istället. Fira att man börjar jobba. Gå ut och äta eller fixa ihop en "Börja arbeta efter semester"-fest. Det ska ju inte vara bara roligt och party hela semester och sedan ingenting när jobbet börjar. Okej, man kanske inte dricker två flaskor vin en helt vanlig onsdag sådär mitt i en arbetsvecka men väl på en helg kanske. Något att längta till liksom. Jag tycker att det låter väldigt sunt. Vi jobbar ju trots allt hela året. Livet måste ju vara roligt då också.

Jag längtar till pokerturnering på Casino Cosmopol. Men det blir säkert inget av det - ifall jag inte styr upp det vill säga. Det tål ju att tänkas på...

Semesternaglarna är nästan borta också. Det passade ju också bra. Fast jag har fan suttit MER vid tangentbordet under semestern än vad jag gör på jobbet och det säger inte lite.

Nu ska jag se sista avsnittet av Psych, administrera lite i min Dexter-grupp och plocka ihop mina grejer inför jobbstarten. Sedan försöka sova lite kanske.

Inga kommentarer:

Nika on Twitter