fredag, augusti 10, 2007

"How's your Poker game going swweeetie?"

Så poker med grabbarna. Blaze och Racoon kom förbi och spelade skjortan av oss! Nej, Magnus vann första omgången och sedan Blaze andra. Jag kom 4:a och sedan 2:a. Usch vad man har legat av sig.

Men varje gång vi spelar blir vi så innerligt sugen på att åka ned till Sundsvall och spela på pokerturnering på Casino Cosmopol igen. Vi hade ju okristligt roligt sist. Det går faktiskt inte riktigt att förklara hur roligt det var. Jag, Blaze, Racoon och Rotto åkte ned, 29 december 2005. Vi bodde på hotell och spelade nybörjarturnering. Vi kom etta, tvåa, fyra och femma. Alltså Umeå åkte ned och visade vart skåpet skulle stå, helt enkelt. Det vill vi göra om. Risken är ju dock att det skiter sig totalt om vi åker ned igen. Det kan liksom inte bli så bra som det var då.

Sedan var på IKEA och handlade också för grabbarna skulle ju flytta hemifrån och behövde en massa prylar. Fy fan så roligt det var när Rotto sprang runt som en yr kyckling och skulle köpa allt som var billigt. Han hittade julgranskulor för 1 kr - dem var han ju bara tvungen att köpa. Jag sa typ: "Vad fan ska du göra med julgranskulor?!" Ja, inte visste han, men de var ju så billiga. Lite senare hittade han något annat, som inte var så billigt som 1 kr, då han utbrast: "Fan så dyrt!" varpå en personal gick förbi och muttrade: "Ja, de kostar ju inte 1 kr!"

Jag överdriver inte om jag säger att vi höll på att ramla omkull för att vi skrattade så mycket. Klockrent!

Vi hade kul i alla fall. Vi har väldigt, väldigt löst diskuterat att åka ned igen i alla fall. Kan bli i aug, kan bli i sep, kan bli aldrig.

Men det vore ju något att längta till så här näst-näst sista dagen på semestern.

Inga kommentarer:

Nika on Twitter