lördag, augusti 04, 2007

"My mind is a raging torrent, flooded with rivulets of thought cascading into a waterfall of creative alternatives."

Dmztorrent och AC_elit fest. Efter mycket tjafsande bestämde vi oss för att köra bil till festplatsen och sedan hämta den på söndag. Det var ju bra för då fick jag några fler minuter på mig att välja kläder. Det brukar inte ta så förbannat lång tid egentligen. Men om man ska sitta ute och frysa en hel kväll så måste man välja det som är relativt nice men samtidigt varmt. Jag är ju inte känd för att visa värst mycket hud i vilket fall, men nu vill man ha det som värmer riktigt.

Vi körde och hämtade Pringle och Piotten. Åkte och käkade kebab innan vi anlände på festen. Alltså fest ute i Umeå den 4 augusti är inte något att eftersträva. Fy fan, vad kallt det var. Men det blev varmare under kvällen....konstigt.

Många pirater kom förbi faktiskt. T.o.m Piratpartiet gjorde en snabbvisit. En stund in på kvällen vart jag så kissnödig att jag höll på att spricka. Jag och Magnus gick till Statoil för att kissa. Trot eller ej, men när vi kommer in på Statoil så står det en skylt på toaletten - TOALETTEN TRASIG - vi ojade oss som fan då kassörskan sa att vi fick använda toan men att kranen var trasig. Men förmodligen! Vi frågade om de hade Savetter som vi kunde köpa i sådana fall. Nej, de hade de inte. Förvånansvärt nog fanns det Savetter på en hylla trots allt. Semestervikarier, jag säger då det.

Polisen körde förbi på cykelbanan en gång, jag var helt säkert på att de skulle stanna, men det gjorde dem inte. Andra gången de körde förbi stannade de dock. Upplyste oss om att man inte fick dricka där och bad oss gå därifrån. Lydiga började vi samla ihop våra grejer när de fick ett anrop och rev iväg fort som fan på gräsmattan. Så vi satt kvar. Och de kom då aldrig tillbaka. Undra vad som hade hänt.

Mörkt och kallt blev det så Piotten, Fudden, Furion och Lisa bestämde sig för att gå hem till Fudden. Jag och Mighty åkte hem och såg en film istället. Tidig kväll. Nästa fest hoppas jag verkligen inte är UTE!

Dundertrött vart jag i alla fall. Man är inte van att GÖRA saker på semestern. Vara ute i friska luften och så - he lit åppå!

2 kommentarer:

Anonym sa...

GAH! inte nämnd en enda gång i bloggen. å jag som enda Skekraftare som DROG mejj ner till ume å festa med er...nu blev jag besviken på dejj nika

Nika sa...

Sorry killen. Jag visste inte vad du hette men jag ska genast skriva in dig i historien! :)

Nika on Twitter