måndag, augusti 06, 2007

"It's my name i tell ya"

My japanese name is 猿渡 Saruwatari (monkey on a crossing bridge) 弓美 Yumi (beautiful bow, as in bow and arrow).

Take your real japanese name generator! today!


Suruwatari Yumi! Det har en bra schwung tycker jag. Sitter liksom bra uppe i gommen. Fasiken vad många såna här generatorer det finns. Man kan ändå inte låta bli att skriva in sitt namn där.

Mitt piratnamn är Pirate Gwyn the Badly Burnt. Det vore något för visitkortet. Dank-ass Red Snappa skulle jag tydligen heta om jag var en gangster och Båklavah Watson om jag var taxichaufför.

När jag kommer med i maffian så kommer jag att heta Anna the Con - bara så ni vet.

Mitt alviska namn är Merenwen Telrúnya och mitt hobbit-namn är Ruby Gamgee-Took of Bywater eller Clullyra 'the Young' Smallburrow of Tuckborough. Mitt dwarf-namn är Cengwen Elf-friend och mitt wizard-namn är Annatar the Fool. Jag kan inte säga att jag tyckte det var så bra... Mitt orkiska-namn är Skarklâsh the Horrible. Rôthkildam skulle jag heta på Adûnaic.

Mitt Harry Potter namn är Angelina. Jag kan leva med det. Om jag var en drake skulle jag heta Lerkor the Bringer-of-Ashes och vara en blå drake.

När jag äntligen blir embraced och blir riktig vampyr kommer jag att heta Archduchess of The Ghastly.

När jag "blir" nerd så är mitt namn redan klart -
Karen, the BeOS Weenie. När jag blir påve heter jag Pope Scandalous Bob X.

Mitt kinesiska namn är Yu Li Bai. Det är ju fint på riktigt ju! Mitt irländska Majella O'Reilly, amerikanska Angela Long, brittiska Amelia Wilson,

Hade jag en penis skulle den tydligen heta
Phantom Lord of Ultimate Darkness.

Snakevee är mitt pokénamn samt min älva heter Olive Willowfilter ifall ni vill henne något.

När jag lämnar Umeå för mitt reggae kall så kolla tidningen efter spelningar med Junior Congo. När reggaebranschen skiter sig och jag går över till Hip Hop:en hänger jag med namnet
Queen Vanilla Cube Z. Hip Hop:en håller ju inte hur länge som helst utan det är ju i pop:en pengarna finns - Candice Carey kommer att håva in dem. Kommer att jobba extra som country-sångerska under namnet Cheri Lynn Dean.

Som viking hette jag Álöf Dogchaser. Som gothare skulle jag heta Homicidal Maniac, verkligen fantasifullt det också.

Jamen va fan! Det är semester och klockan är två på natten - skulle du ha något bättre för dig då?!

5 kommentarer:

Unknown sa...

Oj. Jag tycker ditt riktiga namn är fint också. Men då har du lite omväxling. Eller lämpliga pseudonymer, om det behövs nån gång.

Unknown sa...

Jag heter Saruwatari (monkey on a crossing bridge) Kumiko (eternal beautiful child) på japanska b t w. Skumt va, eftersom vi inte heter så lika på svenska.

Nika sa...

Ja, jag tror att man kan lita stenhårt på de där namngeneratorerna, eller hur ;) Det är i alla fall roligt tidsfördriv! :D

Sara sa...

Och mycket användbara när man ska döpa karaktärer i spel... =)

Nika sa...

Jag hittade flera generatorer bara för att döpa spelkaraktärer. Mycket konstigt tycker jag. För jag menar vem håller på med sånt tjafs?! ;)

Nika on Twitter