torsdag, oktober 04, 2007

"Looks like man vs. city bus. You can guess the outcome."

Jag har helt enkelt inte mycket att tillägga. Förutom detta.

Jag har för några dagar sedan upptäckt en ny cool liten finess. Man kan få busstidtabellen i mobiltelefonen! Ja, ja, jag vet jag är lite sen. Det här har säkert funnits länge. Men jag har just laddat ned skiten i alla fall.

Man får ett sms som man använder för att gå online med. Sedan laddar man hem de linjer som man är intresserade av. Dessa lägger man bland sina andra program i telefonen. Sedan så kan man titta på dem när man vill och behöver alltså inte gå online varje gång man vill läsa.

Massor av smidighet måste jag säga. Fast nu måste jag ju göra om det när turlistan för vintern kommer.

Jag tycker om gadgets.

1 kommentar:

Unknown sa...

Visst är det coolt??! Jag upptäckte också det där. En sak mindre att ha i handväskan(bussturlistan). En annan sympatisk grej med den var att den själv visste när den hade gått ut. Den sa till mig när jag öppnade den efter att sista datumet passerats att, typ: obs nu gäller jag inte längre! Visserligen visade det sig att giltighetstiden hade förlängts med en månad, men det bestämdes ju efter att den hade kommit in i min telefon, så det kunde ju inte den veta(turlistan, alltså). Gillar också gadgets. ;-) Kul å se dig här igen, förresten. Det är bra, man skall bara uttala sig när man har nåt att säga. Alltför många missar det.

Nika on Twitter