torsdag, oktober 18, 2007

"Whee! A cozy little group!"

Ikväll var jag på middag hos professorn med resten av bandet. Ja, nästan alla, en utav medlemmarna jobbar i Uppsala för tillfället, men vi ringde till honom och talade in ett meddelande på hans telefonsvarare.

Vi andra hade dock mycket trevligt. Först åt vi chili-con-carne med sallad, bröd och rött vin. Sedan satt vi och myste i sofforna och lyssnade på några nya låtar till bandet.

Vi har bestämt oss för att byta ut kanske två låtar. Så nu har vi alla i uppdrag att hitta var sin blueslåt. Med tanke på att jag var den enda som hade med mig några nya låtar så borde jag slippa men, men - vad gör man inte för gruppen!

Nu ska vi bara hitta en tid och öva lite på också. Det har ju oftast varit så att vi har haft en spelning på gång så vi är oftast pressade. Men nu ska vi öva och känna lugnet. Kunna jamma och ha kul!

Vi kommer förmodligen att spela på nästa kirurgfest, nästa år och sedan blir det förmodligen spelning på kirurgveckan augusti 2008 också - så vi hinner nog öva så det räcker. Men konstigt nog så slappar vi ofta för mycket om vi har för mycket tid på oss.

Nu borde jag verkligen sova.

Inga kommentarer:

Nika on Twitter