tisdag, mars 12, 2013

"Then, what is it? Yoga?"

Så då har man varit på yoga för första gången då och det var verkligen intressant. Mycket vilsam miljö och en mycket vilsam ledare. Hon var så mjuk och tydlig när hon talade så man gick verkligen in i en meditativ trans. Jag tycker redan när man går därifrån så kändes det som att man hade bättre hållning. Men det lär ju hålla i sig till imorgon 05:30 när väckarn ringer.

Det kanske är samma som kring bantning. Så fort man har bestämt sig för att hålla igen så gör man det (lite) omedvetet. Kanske detsamma med yoga, så fort man börjat tänka på hållning och andning så kommer det lite av sig själv. Jag hoppas det. Man kan behöva lite meditativ andning ibland.

Hon började berätta lite om yogans ursprung och syfte samt de olika typer av yoga som det finns. Jag tror väl kanske inte man behöver gräva sig djupast ned i yogaträsket för att bara gå där några gånger på en termin men möjlighet finns. Man kanske ska hoppa på en kvällskurs i tantrasex när man lix är igång. Eller någon form av tantrisk massage. Ja, som ni hör kära vänner, finns det mycket intressant att göra på kvällarna istället för att leka pelikan i soffan framför Uutiset!

Inga kommentarer:

Nika on Twitter