måndag, mars 25, 2013

"No, Mr. Lowery. But then, she's always a bit late on Monday mornings"

Det var en stökig dag på jobbet idag. Det började med att mejlsystemet inte fungerade så man fick starta om och tjafsa en massa. Det är så sjukt jävla jobbigt när datorn inte fungerar. Jag blir knäpp. Det ska bara fungera. Sedan gick väl dagen som vanligt fram tills möte med chefen på eftermiddagen. Då fick vi reda på att ytterligare en person skulle sluta och vi skulle få två nya medarbetare. Visst är det bra med mer folk men tyvärr är det ju så att med ny personal kommer ju mer jobb också. De ska ju skolas in på ett bra sätt och inte bara kastas in i verksamheten. De kan inte kastas in i verksamheten för det klarar man inte av när man är ny. Och det kräver ju ingen heller.

Men nu står vi där och ska skola in två helt nya och dessutom har vi två semi-nya som också är mitt uppe i sin inskolning. Så nu fick vi plötsligt fyra...

En god nyhet är dock att vi ska få hjälp att skriva av en gammal medarbetare. Hon ska flytta men ska jobba halvtid åt oss på distans. Det blir ju skitbra! Vi måste ju ordna rutiner för att det ska fungera optimalt men det känns ju värt i och med att det är en erfaren person som kommer att kunna utföra bra jobb bara man ger henne rätt förutsättningar. Hoppas bara utrustningen fungerar som den ska.

Men sedan så hörde Simon av sig och undrade om vi skulle hitta på något i eftermiddag. Så vi träffades på stan och gick och käkade på Eastern palace. Sedan tog vi en kopp kaffe på NK. Så trevlig grej på blanka måndagen. Trevligt att snacka skit en stund speciellt efter en rätt så crappy dag.

Sedan åkte jag hem och tog tag i dammsugarjäveln. In med hörselproppar - för sattyget lever om nå råjävulskt! Nu är det dammsugat och mattorna ligger ute igen. Usch vad kallt och omysigt det blir utan alla mina fina mattor. Nu är det pysigt igen och man slipper borsta av fötterna innan man lägger sig.

Hinner man göra något mer ikväll? Kanske se någon serie...

Inga kommentarer:

Nika on Twitter