söndag, december 02, 2007

"If he asks about me, tell him I'm not here. I've gone up to London."

Jag vill skicka en tanke till min nya kompis Louise och alla i MFC-gänget som nu är på plats i London inför TVÅ härliga, helt fantastiska Mika-konserter! Jag vill SÅ GÄRNA vara med er där men ekonomin tillåter det inte helt enkelt. Åh, om man hade några miljoner på banken.

Jag önskar er så jävla mycket kul på konserten och hoppas att det är minst lika bra som konserten i Stockholm var!

6000 sålda biljetter säger ju att det kommer att bli ett jävla röj! Det plus att det är London - som ju är hans hemstad - är ju starka indikationer på att det kommer att bli jäkla KUL! London, baby!

På familjemiddagen i helgen visade det sig att familjen är mycket positiv inför en ev. flytt till London. 18-åriga brorsdottern ville HEMSKT gärna att vi skulle flytta dit för då kan hon komma och bo hos oss. Haha, vi får väl se hur det blir med det.

(Vi har inte alls varit inne på nätet och kollat efter jobb, lägenhet, inkomstskatt m.m. m.m....)

Undra om en viss studio i London som en viss artist kanske bruka använda sig av behöver någon timanställd kick ass backvocal tjej från Sverige...?

3 kommentarer:

Sara sa...

"Vi"? Så sambon är med på noterna att flytta till London så att flickvännen får sukta efter sitt lammkött? =)

Nika sa...

Det var faktiskt han som kollade efter jobb där först! Så det så!

Unknown sa...

F!London blir ju en kul grupp att starta upp! Vi inleder gärna ett nära samarbete med just den gruppen och vill göra flera studiebesök. Gärna långa också.

Nika on Twitter