lördag, december 08, 2007

"It changed hands until 1888 and then I won it from Jack the Ripper in a poker game."

Cash-game på Ålidhem igen i går. Fan, va kul det är.

Blaze styrde upp det igen. Han har ju en sån där pokerbordsskiva och det är ju härligt att spela på en sådan. Nu säger han att ska bygga ett pokerbord under ledigheten. Det tycker jag låter som en bra idé.

Vi var 15 stycken som spelade i alla fall. Jag var enda tjej, som vanligt, inte för att jag klagar. Sedan spelade vi på två olika bord. Nästa gång ska vi lotta borden dock. Det är ju tråkigt att vi som alltid spelar ihop sitter vid samma bord. Det måste styras upp.

Förbannat roligt, och oskyldigt egentligen. Ingen förlorar mer än vad man har råd med liksom.
Vi gick hela 19 kr plus! Haha! Inte dåligt för 7 timmar poker. Naturligtvis ska man ju vinna. Magnus vann så det täckte min förlust. Ja, jag erkänner, jag förlorade en del. Inte allt jag gick in med men i alla fall.

Nu måste vi styra upp några fler cash-games tycker jag. Det är alldeles för sällan nu.

Nu ska vi göra lite middag och jag ska se På spåret - det rockar fett! Jag vet att det högst osannolikt att jag ser På spåret, men jag gillar det och jag gör/ser det jag gillar och skiter i vad folk tycker. Sådan är jag. Har alltid varit och kommer alltid att vara så. Ingen jävla ja-sägare här inte! :-)

Ja, just det, vi har ju städat i dag också. Någon jävla idiot fyller ju år till veckan så vi var ju tvungen att städa. Imorgon ska vi baka - saffranslängder, nougatkakor, piteåkaka och cornflakeskakor. Vi får väl se om vi ids göra alla men jag har planerat det hela:

Först gör man saffranslängdsdegen. När den jäser gör man piteåkakan i långpannan. Medan den är i ugnen kör man igång utbaket av saffranslängderna. När Piteåkakan är klar så skoffar man in första två längderna i ungnen. Sedan gräddar man längder så svetten lackar. När de längderna är inne så gör man corn-flakeskakorna, för de behöver inte gräddas. Sedan slänger man ihop nougatkakorna så de är klar för gräddning precis när längderna är klara.

HEPP! HEPP! En massa bakning på minimalt med tid! :-D

(Fy fan, vad jobbigt!)

2 kommentarer:

Sara sa...

Och vet du? Jag hade planerat födelsedagsfika för dig på mötet här idag. Med ett ljus tom. Men det gick ju bort... Hoppas du får en go födelsedag imorgon!

Nika sa...

Men så gulligt, sötplutt! Synd att du skulle bli sjuk. :-(

Nika on Twitter