onsdag, april 10, 2013

"Score one for liquor and poor judgment"

Medan jag gick runt på stan idag och väntade på att bli dissad via uteblivet sms så råkade jag handla en massa onödigt grejs på H&M. På rea så klart. Fina tvålar, nagellack och ögonskugga. Ja, en massa onödigt, roligt.Tänk att det ska vara så roligt att shoppa. När man står där på affären så behöver man verkligen allting.

Sedan gick jag Systembolaget och fyllde på förråden lite. Eller ja, jag har en massa flaskor här hemma redan och tänker nog köra ren jävla sprit på lördag, men man måste ju ha lite vin hemma ifall man får gäster. Köpte en halvflaska vitt och en rött också till "mig själv". Men det var då jäkligt onödigt med tanke på att en halvflaska Villa Puccini kostar lika mycket som en Palazzo helflaska...
Skulle egentligen vilja ha mer drinkmaterial hemma men det är ju färskvaror så man kan ju inte köpa något och tror att det ska hålla sig i sex månader - tills nästa gång man ska ta sig en drink.

Fick deklarationspapperen idag. Jäklar va pengar jag får tillbaka! Sjukt nice! Måste ju vara för att jag pluggat. Varför är mindre viktigt, det viktiga är att jag just finansierat en väska till i London, baby!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Klart du är värd en väska eller två :) /ulu

Nika sa...

Men tackar så mycket ULU! Det tycker jag också, minst en...eller fyra... ;)

Nika on Twitter