torsdag, april 04, 2013

"Maybe if you jump up and down... get things started"

Upp och ner-dagen har det varit i dag. Först upp när jag, Åsa och Frida träffades och åt en snabb-lunch och sedan gick ned till mitt jobb och bokade resan till London, baby! I slutet av maj åker vi och då kommer det typ vara vår i London och helt underbart. Nu blir det stora shopparplaneringen. Måste till och med skriva till en fd. klasskompis och höra om vi kan träffas och snacka väskor vid något tillfälle. Hon är ändå mer väskguru än jag så jag måste absorbera all hennes kunskap innan jag ska vandra på Londons väskgator.

Men vi ska väl hinna annat också. Primark till exempel. Och god mat och vin!

Är detta min fjärde Lodonresa? Oj, jag måste räkna efter. Jag kommer säkert återkomma till detta ämne inom en snar framtid.

Sedan gick dagen ned. Eller ned och ned, vi hade bokat en tid med läkarna och en sjuksköterska på jobbet, som var involverad i Gunnars vård. Jag och två av Gunnars syskon träffade dem och gick igenom vad som hänt. Det var bra på alla sätt och vis. Jobbigt men bra. Det finns ju så klart inga svar. Men vi kanske bara behövde att de skulle höra på oss en stund på något vis. Och de gjorde dem. En "tröst" är ju att den cancerformen han hade får typ en på två miljoner. Väldigt ovanlig och aggressiv. Vet inte riktigt om det är någon tröst egentligen, det är ju inte som att det skulle vara "bättre" om det varit världens vanligaste typ. Men vi fick ställa frågor och de berättade om förloppet. Så nu har vi gjort det och måste väl smälta det ett tag. Sedan finns ju möjligheter att återkomma om man har fler frågor.

Och nu blev jag nyss inbjuden till roligheter på lördag kväll! Så nu gick dagen upp igen!

Nika on Twitter