söndag, juni 01, 2008

"You really have great skin. You probably stay away from the sun."

Vaknade. Åt underbart rosade mackor med Norrmejeriets prästost (heja Norrland) och drack kaffe. Mums.

Sedan insåg jag att jag var tvungen att göra skolarbete. Så då beslöt jag mig för att åka till morsan på kolonilotten istället. Jag ringde först för att höra att hon var där och gratta henne på namnsdagen. Sedan åkte jag till Ica och handlade två festisar (morsan gillar ju inte kolsyrade läskedrycker) och två kolabullar.

När jag sedan kom dit var Åsa och Frida där. Vi fikade och snackade skit. Förbannat så varmt det var. Jag tror dock inte att jag har bränt mig. Men det går hiskeligt fort för mig att bränna mig. Jag klippte i alla fall gräset där. Det var verkligen behövligt. Sedan gjorde vi inte så mycket mer. Morsan hade målat fönster hela dagen. Hon hade varit så duktig.

Nu är ju frågan hur det blir med mina Celine Dion biljetter. Det verkar inte vara någon som vill köpa dem så vi åker nog ned. Vi tänkte hyra en bil och köra. Det blir billigast så. Vi har ingen aning om var vi ska bo dock. Måste kolla detta till veckan. Inte nog med detta, det är ju släktträff i helgen också och det är ju så trevligt men det ser ut som att jag kommer att missa den i år - synd!

Nu ska jag jobba vidare med skolarbete. Håller på att skriva progymnasmataövningen "Lagförslag". Lagförslaget är "Tillåt prostitution". Jag är emot så klart. Jag får hålla fingrarna i styr hela tiden för att inte skriva "tänk dig själv att suga en skitig gubbkuk, jävla idiot!". Det är kanske inte så värst retoriskt...

På tal om nedanstående favoritlåt så vill jag också ha en 1:a plats hit på engelska hitlistorna som Robyn och hänga med Mika på fester. Jävla Robyn. =(
Smart av henne dock att lämna Sverige.

Dagens favoritlåt: Longing for lullibies av Kleerup feat. Titiyo - Kleerup 2008

Inga kommentarer:

Nika on Twitter