torsdag, juni 19, 2008

"How does someone just start drooling? Chase? Were you wearing your short shorts? "

Nu har jag snart sett två säsonger av House. Jag har dessutom sett dem på mindre än en vecka. Undra om det är riktigt hälsosamt?

Jag känner att jag har blivit houseifiserad. Jag vill ge sådana där snabba sarkastiska comebacks hela dagarna också...ja, jag vet, men jag vill göra ÄNDÅ MER än vad jag gör nu...

House rockar ju stenhårt! Helvetes så bra serie. Inte nog med att han är helt underbart sarkastisk och sexig han är en duktig doktor också. Vissa får allt. Bäst är det när han levererar en monolog åt en patient och det tar patienten så lång tid att fatta att de just har blivit förolämpade så House själv hinner gå ut ur rummet innan myntet faller ned. Hysteriskt kul! Jag vill inte egentligen tänka på att han är en karaktär i en tv-serie.

*packar upp ytterligare ett avsnitt*

5 kommentarer:

Unknown sa...

Men Nika...är han inte lite väl elak för att utses till förebild för en sån timid och snäll kvinna som du? Han gör ju andra ledsna hela tiden. Jag har en bok som du kan få låna. Den heter "Konsten att vara snäll". Du kan få den när jag har läst ut den.

Nika sa...

Jo, det är ju sant att jag är en snäll och timid kvinna men...House rockar i alla fall. Den där boken tror jag att du kan behålla. Jag tycker om att vara sarkastisk. Jag ids inte vara snäll. Men du får ju jobba på det om du vill. Tyvärr kommer du bara att bli överkörd om du kör med den snälla stilen... =)

Hihi, timid... :D

Unknown sa...

Tror du? Jamen då kanske jag skulle ta och se lite mer House jag med. Du menar alltså att det inte lönar sig att vara snäll? Är det därför jag som står och stampar i mitt liv?

Piotten sa...

nika.. timid? hahaha

Nika sa...

Hey! =)

Nika on Twitter