lördag, mars 31, 2007

Shopping makes the world go around

Idag har vi varit och storhandlat och blev 2100 kr fattigare. Men nu har vi mat så det räcker ett bra tag. Basvaror och skåpfyllnadsvaror. Behöver bara komplettera med lite mjölk och salladstjafs om någon vecka.

Tänk att jag alltid tyckt om att handla. Jag ville alltid följa med till affären när jag var liten och även när jag inte var så liten längre också. Alla sa att jag inte kommer att tycka om att handla när jag måste betala själv. Men nu betalar jag själv och det är fortfarande lika kul. Eller faktiskt är det ändå roligare, för nu köper jag ju vad jag vill och behöver inte fråga morsan om lov för att få köpa det. Sedan att det kostar över två tusen när man kommer till kassan spelar ju ingen jävla roll eftersom vi sätter undan fyra tusen på ICA-korten varje månad lik förbannat. Det ska ju gå till mat och tvättmedel och annat man behöver.

Nej, att åka och handla en lördag dag är ju ett rent nöje. Strosa omkring på Maxi och läsa på några nya burkar man aldrig har sett förut. Fundera ut vad man ska äta i veckan och smaka på lite ost. Livet leker.

Inga kommentarer:

Nika on Twitter