torsdag, maj 23, 2013

"Why haven't you ever had a slumberparty, Tuesday?"

Dagens promenad blev intressant. Inte så lång men gick mest för att hitta fina områden att gå med Susanne och flickorna i helgen.


Kom farligt nära älven. Olustkänslan kom på en gång och det var bara att vända och gå längre och längre från älven. Huvva, så hemskt. Jag får väl lov att gå närmre när jag går med Susanne och barnen men då är jag ju inte ensam.

Det finns så fantastiskt fina områden, man blir häpen att något så vackert kan finnas mitt i Umeå. Är glad att jag kan promenera här nu för tiden.
 




Annars så laddar jag för helgen. Har varit och lånat spel, köpt smyckespyssel och annat roligt. På lördag ska vi träffas på stan och gå runt och shoppa lite, sedan åker vi och handlar det som vi vill äta. Ska bli så mysigt! Så imorgon blir det att städa och ta igen mig lite inför helgens bravader :)

Skulle förresten försöka boka besiktningstid men det fanns ingen ledig förrän 5 juni - fem dagar för sent. Någon som vet om drop-in funkar? Kan man komma 07:00 på en vardag och komma sig därifrån innan 10 liksom? Har använt så mycket flex redan.

Kommer säkert på något mer intressant att berätta om lite senare men just nu är jag alldeles utpromenerad och laxmätt för att bry mig.

Inga kommentarer:

Nika on Twitter