måndag, mars 16, 2009

"In the sixties, we were too stoned to jog. In the seventies, we had platform shoes."

Vi ska ha klinikfest med 60-tals tema. Ska bli riktigt kul men vad fan ska man ha på sig? Jag ska naturligtvis sminka mig a-la-sixties och ha lösögonfransar osv. Men hur i hela friden ska jag klara av att rulla håret på stora spolar och tupera upp det som jag vill göra? Jag kan fysiskt inte rulla mitt eget hår. Mina armar räcker inte till...

Jag ska rulla upp och tupera sedan ska jag ha ett hårband av något slag tillsammans med plastörhängen. Inget av detta är ännu inhandlat men jag lägger ribban högt så misslyckas jag mer. Bra va?!

Sedan till kläder. Jag vill ha vita go go boots och en snygg överdel med 60-tals ärmar. Men jag har inte tänkt beställa boots för 500 spänn på nätet och det finns ingenstans på stan. Några som har ett par vita go go boots storlek 41-42 på vinden som de vill bli av med kan ni ju höra av er. Det får inte vara så hög klack heller. Helst bara 5 cm kanske.

Jag har höga krav och det kommer att gå åt helvete. Men lösfransisar, sminkning och håret kan man ju åstakomma i alla fall. Fan att man inte kan sy, då hade jag sytt mina egna kläder nu. Men då man har en sömmerska till mamma så har man aldrig behövt lära sig sy.

Kul kommer vi ha i alla fall!

Inga kommentarer:

Nika on Twitter