måndag, juli 17, 2006

"Work, turn to the left, work, now turn to the right, work, sashay shante"

Då sitter man här på jobbet, första arbetsdagen efter semestern. Usch, fy, blä! Det är ju i och för sig rätt lugnt, jag kan ju blogga...

Det är ju inte det att det är för mycket jobb som är det jobbiga, det är ju det att man måste vara här från 07:00 på morgonen till sena eftermiddagen.

Jag har ringt om det där extrajobbet idag. Det skulle tydligen köra igång vecka 35. Jag tycker att det låter som ett väldigt bra jobb i alla fall. Han jag pratade med sa typ tre gånger "jag betalar mycket mer än landstinget!". Det låter ju som sagt bra, fast det är ju å andra sidan inte så svårt att betala mer än landstinget, jag menar, var ligger ribban i sådana fall?

Han sa också att det kommer att bli mer jobb senare i höst. Undra hur mycket jobb det blir och hur mycket pengar som bara kommer att rasa in på kontot!!

Nej, bäst att man avslutar jobbet nu så man får gå hem någon gång.

2 kommentarer:

Sara sa...

Såg att, vad de nu kan heta som har Dragonens hälsocenter eller liknande, säkte en läkarsekreterare. Tänkte automagiskt på dig och att det kanske kan alstra mer pengar än ditt nuvarande. Om man kan överleva med vetskapen om att man gör privatiseringen en tjänst alltså. Beror på hur man är lagd.

Chefen sa...

Bring home the bacon BABY!!

Nika on Twitter