söndag, juli 16, 2006

"Vacation's when you go somewhere...and you don't ever come back."

Jaha, då var det sista dagen på semestern då. Jag tycker att det var nyss det var första...
Hur kan fyra veckor gå så fort?! Det är ju helt otroligt.

Inte har jag gjort något heller på min semester, inga foton att visa upp, inga extravaganta resor till varmare länder. Måste man göra en massa på sin semester då? Jag vet inte. Jag vet bara att när man träffar folk och man upplyser om att man nyss haft sin semester ser de glatt och förväntasfulla ut, tittar en rakt i ögonen och frågar intresserat "VAD har du GJORT på DIN semester?!" Och då svarar man; "Nja, inte så mycket, sett film, sovit, läst, bloggat". Varpå personen säger besviket "Jaha, ni har inte REST någonstans då?".
Man har god lust att svara "Jo, men visst! Vi tog ut 40.000 från MITT sparkonto och åkte till Thailand och semestrade i tre veckor. Magnus stod för fickpengar och den där lilla helgtrippen vi tog till Paris. Ingenting slår Monet's trädgård i juni eller en sen croissants-frukost på en mysig uteservering, eller hur?!" (Dumjävel)

Folk verkar ha hur mycket pengar som helst. Vi åkte till Arboga förra sommaren. Vi har inte hämtat oss från den resan ännu....

Jag har kanske ett extrajobb på gång. Det kanske ger lite extra klirr i kassan. Jag ska ju till Stockholm med jobbet i augusti och då ska jag stanna och åka hem lite senare så jag hinner med lite shopping. Jag hinner ju inte få någon övertidslön till aug men det är ju nice att veta att det kommer mer pengar, då kan man köpa en väska eller två utan att skämmas! Hail bags!

Nej, nu blire middag.

C ya

1 kommentar:

Anonym sa...

Var glad att du haft någon semester överhuvudtaget...
Plugg + jobb + familj + en politiskt aktiv fru = INGEN SEMESTER!!!

Nika on Twitter