lördag, juli 01, 2006

Pride, fotsuleblåsa och Las Vegas

Nu har jag gått i Pridetåget. Det var ju en första gång och förhoppningsvis, förmodligen, inte den sista. Det var faktiskt riktigt trevligt, man fick se många nya människor som man inte sett förut. De verkar röra sig i andra kretsar än jag. Tåget gick från Döbelns park till Galaxen, sedan till Sj och in i stan förbi Vasaplan och sedan till Döbelns Park igen. Blåsan hubert under min fot!! Jävla sandaler, jävla kroppshydda, jävla värme! Nu måste jag ta på mig en massa plåster och bedövningssalva inför festen ikväll, annars kan jag knappt gå, än mindre dansa!

Festen börjar 21.00 så 22:00 gör F! Umeå gänget entré! Det blir kul faktiskt, det var väldigt länge sedan jag var på fest. Synd bara att det är Wheels samtidigt. Det hade varit kul att åka runt och kolla på bilar också, eller bilar och bilar, det är väl mest folket man glor på.

Igår kväll så var Markus tvungen att fråga om jag ville åka till Las Vegas. Jävla Markus! Fattar han inte att jag under natten planerade hela jävla resan, inklusive hur fan jag ska ha råd att åka samt spela bort ett par tusen. Gud var roligt det skulle vara att åka. Det skulle passa så jävla bra att göra det då också, för jag fyller 30 i dec, Magnus fyller 35 i jan och Markus fyller 22 i jan. Fatta hur kul det skulle bli! Det blir ju naturligtvis ingen resa, men man kan ju drömma.

Jag kollade ju priser (så klar) på både resa och hotell. Via Hotel and Casino Golden Nugget så kostar resa och boende ca 8500 kr. Det var så sanslöst billigt att det måste vara något fel.

Drömma bör man
annars dör man...

Nu ska jag powernappa innan middag och fest ikväll!

See ya!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ahh du är för läcker. Jag tror att jag är lite kär i dig... hihi Kanske för att du typ är en kvinnlig variant av min boyfriend adderat med en grym sarkastisk humor.... Du är min idol... Välkommen till bloggerland. Jag ska skärpa upp min blogg snart... /Sara

Chefen sa...

http://www.acc.umu.se/~mighty/min/blasa.jpg
Schysst blåsa! :)

Nika on Twitter