lördag, juli 29, 2006

Varmt!!

Idag är det så varmt att jag tror att jag rinner iväg. Vi är hundvakt till Jacko, en knappt ett årig livlig krabat som bara vill springa omkring och hoppa upp på en. Men det har faktiskt gått bättre än jag trodde. Han gnällde ingenting inatt när vi skulle sova till exempel. Det är vi tacksamma för.

Idag åkte vi iväg till min bror på Playa del Obbola som jag tidigare skrivit om. Det var VARMT! OMG! Vi satt och pimplade vatten på verandan men till slut gick det inte längre, vi var tvungen att trycka ned markisen. Men man ska inte klaga på värmen, det är ju roligt att andra gänget av semesterfirare också får en varm semester.

Jag vill ha en hund, på tal om hundar. Men inte en sån stor hund som Jacko utan en söt liten hund som man kan ha i cykelkorgen när man cyklar. Och tänk nu inte Paris-Hilton-Chihuahua utan mer som dvärgpinscher, de hundarna är ju hur gulliga som helst.

Imorgon ska vi käka middag med Lasse och Tessan. Lasse har ju kommit tillbaka från Jamaica och ska vara hemma i 3 veckor innan han ska skriva rapporten i Stockholm. Vi ska grilla. Det var länge sedan. Vi ska göra vitlöksgeggan också. Den berömda. Man kan turnera med den tror jag. Kanske kan jag inte hålla mig utan vi måste nog göra den ikväll så jag hinner äta lite innan imorgon...

Annars har inte mycket roligt hänt, därför har jag inte skrivit så mycket på sistone. Vi får se om jag irriterar mig på något mer till veckan - då jag jobbar.

2 kommentarer:

Sara sa...

Ah, erkänn nu. Det bor allt en liten Paris Hilton-wannabee i Nika?

Anonym sa...

Nika + hund = Jack russel...

Nika on Twitter