söndag, juli 09, 2006

Körkort, Jamaica och ägg

Äggmackor rules! Jag tror att jag ätit äggmackor till frukost i en vecka nu, men det är ju så gott. Just nu är 5 ägg på kokning så jag får väl se om Magnus gör några mackor åt mig också.

Jag var och hälsade på min tidigare kollega och nuvarande kompis Tina på sjukhuset. Hon ligger inne på kirurgen. Hon har en stor resistens i magen som de förmoligen ska operera bort men de vet inte vad det är ännu. Läskigt! Hoppas att allt går bra för henne.

Det var alla fall igår när jag hälsade på Tina som jag körde först och lämnade av Magnus på fest, sedan till Maxi för att köpa lite trevliga tidsfördrivsaker till Tina och sedan till sjukhuset. Och då så känns det verkligen att man har körkort! Det är vid sådana tillfällen, då man liksom kör omkring och gör en massa ärenden, man parkerar och låser och känner sig så lyxig att man kan fara och komma som man vill.

Åh, vad jag vill jobba på Jamaica! Jag och Magnus har ju redan planerat allt det där klart. Det vore så roligt att testa och jobba utomlands i ett år eller så. Om man inte trivs så åker man hem igen och trivs man så kan man stanna ett tag till. Vi skulle ju inte åka om vi inte tjänade bra heller, så vi skulle ju utan problem ha råd att åka hem. Sedan om Lasse är där och jobbar samtidigt så blir det ju ändå roligare, då blir vi ju inte ensamma. Sedan är ju det där ett jobb som man kan stiga i graderna också, i alla fall betydligt mer än vad man kan som läkarsekreterare på kirurgen!

Äggmackorna ropar på mig från köket: "Kom och ät mig, kom och ät mig!"

2 kommentarer:

Anonym sa...

Inte ska du åka nånstans och jobba inte. Du ska bo i Umeå! Jamaica, Härnösand...vad kommer härnäst? Nej, Umeå är ju jättekul och spännande!! Hm?
/Tant Anna

Sara sa...

inte fler som ska fly fältet! allvarligt! jag sittstrejkar (hungerstrejkar vore för bra, det går inte för sig)...

Nika on Twitter