söndag, juli 23, 2006

"I was pilotin' Black Ops missions in the jungles of North Vietnam while you were suckin' on your mama's tit at Woodstock, Kelly"

Så har man varit på trästockfestivalen i Skellefteå då. Det var för första gången, men kanske inte den sista. Vi var där och delade ut foldrar men det blev inte så väldigt mycket foldrar utdelade om jag ska vara ärlig, men vi hade kul ändå. Det är ju så förbannat roligt att sitta och titta på folk. Ändå roligare är det att sitta och dissa Staffan Hellstrands texter och sångstil. Kan man möjligtvis sjunga mer på Stockholmska?! Jag tror inte att det är möjligt. Och texterna sedan...oh, my god...det är ju som att han suttit med kylskåpsmagneter i en påse och dragit upp en och en och på så sätt skapat en text. Sanslöst självklara saker.

Det var fruktansvärt varmt i Skellefteå denna dag också. Tur för festivalanordnarna måste man säga, inte riktigt lika tur för oss som hade klätt på oss som attan för vi trodde att det skulle bli pissigt väder. Man vill ju inte kånka omkring på en massa ombyte helt i onödan.

Staffan Hellstrand har en skön stil i alla fall - när han går! En sån där framåtlutat rocker-stil som jag gillar! Han ser ut som en G-punktstav! Vilket utav dem som är skönare får ni själv bestämma...fast ni kanske inte har sett Staffan Hellstrand när han går...

6 kommentarer:

Anonym sa...

Förstår inte riktigt vad du menar på slutet... Ska man försöka använda Staffan som G-stav eller??? Är det ingen som tänker på stackars Staffan???
...

Nika sa...

Haha, jag menar att man får välja vilket utav det som man tycker är skönast!

...men vill man använda Staffan - och det är ok för honom - so go right ahead!

Anna sa...

Jag tror att du hoppas för mycket av dina läsare just nu, Nika. Om jag inte råkat vara med igår och uppfattat lite mer av konversationen, så hade jag INTE fattat vad tusan en G-stav var. Ursäkta en tant, men hallå? G-stav, G-klav, Hellstrand. I`ve never seen one! Kan vi få en mer utförlig förklaring? :))

Nika sa...

Google är din vän! Ta och googla på G-punktstav och se efter vilka träffar du får...

Det heter ju också G-punktstav, jag skrev bara G-stav men har ändrat nu. Lycka till in the search for knowledge!

Sara sa...

Tycker fortfarande att liknelsen var klockren. Den hamnade i min blogg med. Jag skulle behöva ha med dig i handväskan ett tag framöver, som en liten kasperdocka som gör mig glad, är det ok?

Nika sa...

Nja, jag vet inte om jag kan jobba under de omständigheterna. Men det är klart att lönen spelar roll, vad får jag?!

Nika on Twitter