onsdag, maj 22, 2013

"I'm excercising. I'm not dressed Aunt May."

Kallt ute idag. Det var nästan kyligt på min kvällspromenad. Tvättade igen. Ökade dock på promenaden med tio minuter. Det känns bra. Och i vaden. Vet inte om jag kanske måste ta det lite lugnare imorgon. Vill ju inte göra mig illa. Men idag stretchade jag riktigt och det tror jag var behövligt.

Efter jobbet åkte jag dock till World of Boardgames och lånade tre spel. Jag får väl återkomma efter helgen vilka av dem som var roliga. Sedan åkte jag till Konstnärsshoppen och köpte lite pyssel. Tänkte att vi skulle göra armband. Ja, vi får väl se hur mycket vi hinner helt enkelt.

Smidigt med bil. Dyrt men smidigt. Men det kostar ju att ligga på jobb.

Åt middag idag igen. Om jag går ut och går får jag äta, annars inte. Ja, något sådant. Så därför får vadjäveln säga vad den vill. Magfan vill ha mat. Annars tycker jag att det är rätt peppade med tre kilo sedan måndag. Men det är ju så mycket annat än fett. Ändock rätt uppiggande. Är inga bekymmer att låta bli att äta på jobbet, faktiskt. Men jag får inte glömma att packa ner mer mat till imorgon. För nu är det helt slut på jobbet. Usch så tråkigt. Men jag har inget mer intressant att berätta om.

Betalade in kuvertavgiften på bröllopet jag ska på i sommar. Något försenad så klart. Hade helt glömt bort det så jag frågade och de hade räknat med mig. Tur. Nu måste man hitta något att ha på sig. Passade på att betala in de sista på Traderavinsterna också. Nu har jag inget mer att betala. Pust. Kanske dags att ge sig nu...eller...

Inga kommentarer:

Nika on Twitter