fredag, mars 16, 2007

"Who cares about the food? I'm just glad we're home."

Idag var vi med morsan och köpte tapeter till hennes kök. Vi svängde förbi ÖB och köpte (o)nödigt godis. Anthon Bergs mandelägg är ju att dö för. Lite Portello och Pringles senare och vi anländer på Ica Gourmet där vi köper fredagsmiddag. Med risk för att tappa mina vegetariska- och veganläsare så ska jag erkänna att Magnus köpte faktiskt hästkött. Han tyckte att det var väldigt gott. Jag och morsan köpte laxgratäng. Lax i någon smaskig crème fraîche-sås med ett täcke av färska kryddor och ost. Till det åt vi klyftpotatis och Magnus åt potatisgratäng. Oj, så lyxigt. Men det blir ju faktiskt inte så dyrt. Priset hamnar ju mellan en burgare på Max och en middag på en restaurang. Typ lite drygt 300 kr för tre personer.

Du får lika god mat som på en restaurang, men behöver inte betala lika mycket. Du har bekvämligheten med att ta hem maten och sitta hemma i soffan och dega medans du äter, men slipper en sladdrig burgare. Ja, vi tycker att det är jävligt smidigt i alla fall.

Nu sitter vi vid var sin dator och hänger läpp. Kanske tar vi Portellon ur frysen snart och så går vi till soffan och leker pelikan en stund.

Imorgon är det middag hos vänner igen. Med det berättar jag mer om då.

Jag vill passa på att tacka min goda vän Sara och hennes goda vän Joakim för de som ni har hjälpt mig med, ni vet ju vad! Tack! :-)

Ps. Varför tycker jag att det är så förbannat roligt att ge mina läsare helt onödiga länkar till allt jag skriver om...? Ds.

4 kommentarer:

Anna K sa...

Kan det kanske vara så att du är förbenat duktig på att få dem snygga? Det fannns en tid då de såg ut så här: http://nikaslair.blogspot.com/2006/07/bloggportalen.html
vilket mina gör fortfarande.

Sara sa...

You're welcome sweetheart ;)

Apropå hästköttet måste jag säga att jag blir ju inte mer äcklad av det än om han hade köpt låt säga en grisrumpa eller ett lår av en ko. You're still disgusting =)

Nika sa...

Hihi, hela den där sidan ser rätt konstig ut. Jag måste säga att jag tror uppdateringen av blogger har något med saken och göra också men men. Det tar sig sa mordbrännarn.

Chefen sa...

Fan att en pålle kunde smaka så gott? Det trodde jag inte. :)

Nika on Twitter