torsdag, mars 08, 2007

International women's day

Idag är det ju Internationella kvinnodagen och det har väl ingen missat. Det är bara synd att man gör allt för kvinnor denna dag och skiter i dem de andra dagarna. Det är som när det är pride. Alla är så rörande för homosexuellas rättigheter på pride och skiter i dem alla andra dagar.

Ska man ha specifika dagar för olika saker man vill fira/höja medvetandet om? Jag vet inte. Det blir så konstigt bara. Man kämpar för en dag sedan är det liksom dött.

Men vi i F! kämpar ju varje dag! Jag laddar för kongressen. Måste läsa på en massa papper bara, så man hänger med. Hoppas bara att det inte blir så många motioner att läsa igenom. Förra gången var det typ 250 stycken! Okej, jag läste inte alla, men bra jäkla nära.

Det är ju helt underbart att det är fredag i morgon. På lördag är det loppis på dagen och middag hos vänner på kvällen. Kanske ett ellet två glas rödvin i goda vänners lag! Söndag ska vi spela in rappen. Mycket händer. Underbart.

2 kommentarer:

Anna K sa...

Hey, snygg blogg! Du har jobbat på stilen ser jag. Håller med om att det är kluvet detta med Dagar. Särskilt en sån här Dag då det gäller det man själv jobbar året runt med. Jag kan också bli misstänksam att det kan vara kontraproduktivt. Det kanske skapar en falsk känsla av att det har blivit bättre. Inga motdemonstrationer direkt på en sån här dag. Men ställer ni upp i riktiga val, då jävlar.....

Nika sa...

Tackar, tackar! Jag jobbar på med stilen som attan. Jag visste inte att de hade uppdaterat så mycket att man kunde ändra en massa. Mycket roligt att sitta och knåpa med. Jag måste bara bli lite bättre på att skriva oftare men det tar sig.

Nika on Twitter