lördag, mars 17, 2007

"Everybody's got dinner plans but us."

Slöar lördag. Steg upp sent och fikade en god frukost som vi handlat på Ica Gourmet igår. Mmm, lördagsfrukost....

Sedan slappade vi i soffan och såg "Hannibal Rising". Jag tyckte faktiskt att den var riktigt bra. Jag trodde att den skulle vara ändå äckligare än de andra filmerna men den var inte det. Man fick alltså följa Hannibal Lecters uppväxt och därmed börja förstå varför han blev som han blev. Kanske är det ändå lite svårt att förstå hur någon kan bli som Hannibal, men verkligheten överträffar ju dikten. Jag är lite så där lagom fascinerad av seriemördare och min favorit är Jeffrey Dahmer. Han lurade in unga män som han våldtog och delvis åt upp.

Sedan kan man ju läsa en del om Ted Bundy också innan man säger att Hannibal på något sätt är en överdriven karaktär. Ted kidnappade unga tjejer och våldtog dem i skogen. Han lämnade dem där döda, bara för att återkomma några veckor senare och våldta dem igen.

På tal om middag (!). Vi var på middag också hos ett nytt kompispar kan man säga. Det är en killkompis till Magnus och hans nya tjej som bjöd hem oss. Mycket god middag och sedan chips och ostbricka till kvällssnacks. Överflöd såsom sig bör. Nej, men det var väldigt trevlig med diskussioner ända tills vi insåg att vi var ganska trötta. Så vi ringde en bulle och åkte hemåt.

Nu är det bara att bju igen!

Inga kommentarer:

Nika on Twitter