onsdag, mars 14, 2007

"If I had to, I could clean out my desk in five seconds and nobody would ever know I had ever been here. And I'd forget too."

Efter att ha sett den här länken så började Magnus plötsligt städa sitt skrivbord! Kanske jag borde skicka fler länkar på nytorkade golv också - inte för att jag tror att det skulle samma effekt. Jag borde egentligen städa med honom istället för att sitta här och blogga, men jag ids inte.

Idag har jag börjat använda "Stumble!" i min Mozilla Firefox-browser. I detta tillägg kan man surfa mellan olika internetsidor precis som vanligt, men Eldräven lär sig vilka sidor du gillar genom att du marker "I like it"- tummen upp eller tummen ned. Så för varje sida du tittar och röstar på så blir sidorna mer och mer intressanta. Jag kan säga att tiden flög iväg när jag satt och surfade.

Till exempel detta öppna brev till en kvinna som har ett radioprogram. Hon tycker att homosexualitet är en styggelse och får inte under några omständigheter tillåtas enligt Leviticus 18:22.

Eller varför inte denna - helt meningslösa sida - om roliga påsar!

Och här är en massa data-nörd-skämt. Jag fattar 10% så tydligen finns det fortfarande hopp om liv.

Man kan spendera sanslöst många timmar med muspekaren på Stumble!-knappen.

Annars händer inte mycket. Imorgon ska jag ut och äta med jobbet. Vi ska på Norrlandsoperan och äta italiensk buffé. Jag har ätit den förut och den är väldigt, väldigt god. På fredag ska jag och köpa tapeter med min mamma.

En fundering: Tror ni att matvaruaffärspersonalen är mer benägen att svara på onödiga eller meningslösa frågor från kunder som går omkring med en full vagn än kunder som spatserar omkring med några få varor i en korg?

Inga kommentarer:

Nika on Twitter