lördag, mars 24, 2007

"Go to de conference, go to it"

Morgonen blev lite stressig. Vi fikade det vi hade köpt med oss. Duschade och packade och sedan blev det bara att stressa iväg till tåget. Vi hann. Och tur var ju det för vi skulle ju träffa Anna och Samuel på T-centralen. Vi sammanstrålade allihopa och tog tunnelbanan till Kista där kongressen skulle vara. Som tur var så hade de snitslat en bana med rosa ballonger som ledde oss till Electrum Restaurang och Konferens. Mycket trevlig lokal. Vi registrerade oss, fixade ett rum att låsa in väskorna i och sedan vad det dags för konferens.

Det började som vanligt. Tjafs om vilken ordning vi skulle ta punkterna. Vi visste ju hur det skulle bli men Samuel blev nog lite knäckt av allting.

Gudrun Schyman och Stina Sundberg blev valda till talespersoner. Vi fick vänta med en del punkter så det blev att började tidigare på söndagen. Dessutom var det sommartid så vi fick ändå mindre tid över att sova på. Ingen tid för fikapauser heller och det var ju lite konstigt att caféet stängde innan konferensen hade slutat men lunchen var förbannat god. Lax med potatis och ruccolasallad. Det är ju viktigt att man kommer ihåg att dricka vatten en sån här dag. Det är lätt att det blir 7 koppar kaffe istället.

Ja, ja, jag ska vara ärlig…det blev ett par cigaretter också under dagen. Fy fan, så gott det var!

Vi grabbade våra väskor och gick iväg till hotellet. Checkade in och tvättade av oss lite. Sedan iväg till Kista köpcenters food court och åt middag. Alltså food court är ju så smidigt när man är många.

Sedan bar det iväg till hotellet och vila – äntligen. Ta av sig kläderna och borsta tänderna kan var underskattat. Krypa ned i sängen och sedan låg vi och pratade i flera timmar….hm, behövde inte vi sova?

Vi ställde om mobiltelefonen till sommartid och ställde den på väckning. Då insåg vi att det inte blev så mycket sömn som vi skulle ha behövt.

Inga kommentarer:

Nika on Twitter