fredag, januari 18, 2008

"You know, I had a great song and dance number here; they cut it!"

Jobbveckan äntligen slut. After work is on! Invito gjordes osäker av fem småkåta, hungriga och vinsugna kvinnor från sjukan. Afterworkbuffén var väl si sådär men allt som allt kan man kanske inte kräva mer. Det var ju massor av människor där så att det var ibland lite sunkigt kanske inte är Invitos fel bara.

Ett stort plus är i alla fall storleken och priset på vinglasen - och det är inte så lite heller. 49 spänn för ett riktigt stort glas. Gott var det ju naturligtvis också. Det spelar ju ingen roll om det kostar fem spänn för en hink om det inte går att dricka!

Sedan spann vi iväg på Tapas för att inviga deras vinotek. Det var ju riktigt spännande. Det fanns 8 vita och 8 röda viner att välja på. Det hela går till så att man köper ett kort i baren som man fyller med 100, 200 eller 300 kr. Sedan går man till vindispensern och sätter in kortet och trycker på det vinet man vil ha. Då kommer 4 cl härlig flödande vin ned i glaset! På detta sätt kan man köpa dyrare viner i glasform. Smidigt värre!

Magnus kom och hämtade mig när kvällen led mot sitt slut och det visade sig att han hade skurit av sig nästan hela nageln på sin vänstra hand. Usch och fy! Nu är han mer eller mindre handikapad (Sic!).

Inga kommentarer:

Nika on Twitter