torsdag, april 05, 2007

"Windy, my ass! I haven't felt the wind today."

Jobbat idag som vanligt. Vi hade fredags-buffé idag eftersom vi är ledig imorgon. Vi hade gratis underhållning från vårat fönster i fikarummet. Det blåste ju så förbannat idag så det var oerhört underhållande att så och titta på alla människor som knappt kunde gå. Gamla gubbar som absolut skulle ha kepsen på. När de gick ett par steg så flög kepsen av och de sprang efter, bara för att sätta den på huvudet igen och naturligtvis flög den av igen. Hallå?! Vad har vi lärt oss egentligen? Det blåser!

Några stod och höll i sig i gatlyserna och höll nästan på att blåsa bort - hysteriskt kul! Ja, vi är lite elaka, men det är inte så ofta det blåser så förbannat.

Till lunchen höll underhållningen i sig. Vi stod och skrattade tills vi grinade. Men vi la märke till att flera människor tittade upp på huskroppen och pekade. Vi insåg att något höll på att blåsa bort från huset, förmodligen en bit plåt eftersom hela huset har plåt i det yttre lagret. Mycket riktigt så var det en bit plåt. Mycket spännande med polisen som stängde av ett enormt stort område med "Policeline - do not cross"-tejp. Fast tråkig svensk tejp så klart.

På förmiddagen hade vi strömavbrott också. Bara i typ två sekunder men det är ju allt som behövs för att datorn ska stängas av så klart. Tur att man inte höll på med en 15 graders anteckning av SPN utan att ha F2 skiten någon gång. Det är ju typiskt när systemet hänger sig. Men jag var inte inne i något just då så för mig gick det bra.

Ja, det var väl typ den mest spännande dagen vi haft på jobbet på länge. Tragiskt.

Inga kommentarer:

Nika on Twitter