lördag, april 14, 2007

Rotsaker, poker och Grease

Idag kom Lasse förbi och berättade det senaste om hans nya jobb på Ericsson i Haiti. Han åker första maj, tror jag att det var. Mycket som måste ordnas innan man emigrerar...

Sedan gjorde vi en förbannat god middag. Jag skalade och hackade en hel drös rotfrukter; lök, palsternacka, kålrot, potatis, rödbetor och morötter. Sedan blandade jag olja, vitlök och svartpeppar. Blandade ihop allt i en skål och sedan i en form. Flingsalt över och in i ugnen. Till det åt vi kycklingfiléer. Förbaskat vad gott det blev med rotfrukterna! Vi äter i och för sig vår beskärda del av rotfrukter men detta gav ju även oss en ny kick till rotfrukternas underbara värld!

Klockan 21 ringer Lasse och frågar om vi har lust att komma förbi och spela poker med han, Tobbe och Johanna. Ja, men vi är väl aldrig sena att hänga på ett pokerparti.

Magnus åker iväg och skjutsar flickorna hem efter de har varit på Grease och sedan spelade vi skjortan av dem. Lasse vann en gång och Magnus en.

Sedan började vi osökt att prata om Las Vegas. Fan vad jag vill åka dit. Lasse tyckte att vi kunde väl sammanstråla där någon gång nu när han kommer att var inspärrad på ett väl bevakat hotellrum på Haiti i två år. Las Vegas baby!

Vi får väl se om det...

Inga kommentarer:

Nika on Twitter