söndag, augusti 20, 2006

Picknick och husporr

André och Erika ringde i dag och frågade om vi hade lust att följa med ut till en grillstuga och grilla lite och picknicka tillsammans. Självklart! Vi åkte förbi Ica och köpe lite goda grillprylar och åkte iväg till grillstugan. Gjorde upp en härlig eld och satt och mumsade och pratade om allt mellan himmel och jord.

De avslöjade att de gått och blivit med hus. Ett kedjehus i Täfteå inte minst. Roligt för dem, de har ju varit på jakt efter hus ett tag nu så det var ju roligt att det klaffade för dem. De har ju också haft ögonen på ett hus som jag skulle ge högerarmen för att få, så vi kunde ju inte göra annat än att åka och kolla på det huset - som de nu inte längre var intresserade av!!.

Husporr i ordets rätta benämning. God damn! Huset finns i en by inte långt utanför Umeå, som jag inte kommer att nämna namnet på - jag vill ha huset för mig själv! :-)

Vi stod utanför och glodde (ingen bor där) samtidigt som vi smidde planer hur vi skulle bygga och vad vi skulle ändra på. Vi är ganska överens jag och Magnus, det verkar ju bra i alla fall. Jag ska få telefonnummret till ägaren och ringa till henne i veckan banne mig. Åh, vad jag vill ha det huset. Jag vill åka till Ikea och handla för en massa tusen - NU!

Men jag vill ju ha en moppe också, och hemma-bio måste vi ju ha där, en kök med köksö, vardagsrum, datarum till mig, datarum till Magnus, gästrum, sovrum, toa, tvättstuga, förråd, walk-in-closet, ny tv, öppen spis, inbyggda halogenlampor i alla tak, veranda, trädgård, ny gräsmatta, buskar och träd, nya fönster, nytt innertak, garage, nätverk i hela huset, 100 megabits internet, parabol och just det - ny bil!

Alla donationer mottages med varma händer!

2 kommentarer:

Sara sa...

Min sötaste lilla materialist ;) Om jag lovar dyrt och heligt att inte köpa ett hus till, kan du inte viska till mig vilket det är?

Nika sa...

Alla är SÅ nyfikna på vilket hus det är, men nu har jag ju sagt att jag inget ska säga, så då gör jag inte det. Jag kan dock avslöja att jag ska ringa till "ägarinnan" idag!!! Håll tummarna!

Nika on Twitter