söndag, november 05, 2006

"Now it is you, my best beloved one. You will be the blood of my blood, kin of my kin. I need your blood. I need."

Halloweenparty har det varit också. Jag var en kvinnlig Dracula. Jag får frispel då någon säger, "Men Dracula är ju en man". Ja, OCH?! Jag är en kvinnlig Dracula - live with it! Jag ska suga blod åt höger och vänster så det så. På bilden så kan man inte riktigt se mina tänder så bra. Men de är bara hörntänderna som är låtsas, de såg riktigt verkliga ut faktiskt!

Det var faktiskt kul. Alla hade klätt ut sig, det var en häxa, pirat, spindelman, Dracula och Olyckan. Magnus var zombie. Hihi, vi hade riktigt kul när vi gjorde oss i ordning. Men mina tänder satt inte på så länge, vi skulle ju äta tacos och det går inte så bra med vampyrtänder. Sedan vart det diskussion om alternativa bränslen och klimatförändringar och då var jag tvungen att ta ut dem för det går inte att diskutera och få det man säger att låta trovärdig när man typ läspar.

Vi åt och drack och umgicks hela kvällen. Några lekar senare var det fastslaget att det är ingen idé att försöka överträffa Bertilssons-syskonen, vi rockar på frågesport och självklart vann vi båda tävlingarna.

Jag hoppas att jag får gå på Halloweenparty nästa år också. Jag kanske måste anordna ett själv!


1 kommentar:

Anna K sa...

En tacker! Vad söta ni var! Jag gissar att den nedre bilden föreställer din väne sambo? Eller var det din bror? Jag tror faktiskt att jag inte har varit på maskerad sen jag själv anordnade och det var....hm...tror jag fyllde nio, alltså 1978!! Kanske dags att prova igen.....

Nika on Twitter