torsdag, augusti 09, 2007

"Next time I'm going grocery shopping before the orgy."

Mat ftw! Kylskåpet var ju rent och fräscht så det behövdes fyllas på. Vi hämtade upp Le Piott och åkte sedan till ThaiKöket och åt frunchidda.

Som vanligt en nr 5 till förrätt, Tom kha gai, Cocos och limesoppa med kyckling och grönsaker i cocos. Den tog vi allihopa.

Sedan åt jag, som vanligt, stekta nudlar med kyckling och grönsaker. Det är ju så gott. Men det saknade lite av touchen den brukar ha. Då påpekade Magnus att det inte var vanliga kocken, utan en kille istället. Fasiken Praneet när man behöver henne.

Magnus åt Pad kee mao gai, Wokad kyckling med thaibasilika och chili. Piotten åt Nua satek, marinerad biff på spett med ris och jordnötssås.

Mätta och belåtna åkte vi vidare till Maxi och handlade. Bolaget fick ett besök också. Vitt vin behövs nämligen till familjemiddagen på söndag. Mycket folk var det som skulle handla idag. Vi som var lediga hade ju verkligen kunna dra upp oss tidigare men det är ju så skönt i sängen.

Vi var tvungen och semiskynda oss också för Magnus hade gitarrelev klockan 20, vi hann hem precis. Alltid trevlig med nya elever. Denna kille vill lära sig akustisk gitarr. Det är ju lite ovanligt.

Så nu är kylen fylld men vi kommer ändå måste kompletteringshandla. Imorgon är det ju pokerkväll, då blir det öl, läsk och poppisar - Check! Lördag ska Piotten bjuda oss på middag så då kommer han hit och lagar mat, vi behöver bara ris - Check! På söndag är det familjemiddag så då behöver vi komplettera med efterrätt och bröd - Check! Allt är under kontroll.

Good times, good times...

Inga kommentarer:

Nika on Twitter